«Динамо» в Генті: теоретичні заняття і прогулянка містом

«Динамо» в Генті: теоретичні заняття і прогулянка містом

Напередодні ввечері, після заселення до готелю і вечері Мірча Луческу провів теоретичне заняття у конференц-залі готелю.

Незважаючи на те, що напередодні вильоту динамівці здали обов'язкові тести на COVID-19 і будь-які зовнішні контакти футболістів перед грою суворо обмежені, медичний штаб постійно моніторить стан здоров'я кожного гравця. Ранок вівторка почався для команди з обов'язкового температурного скринінгу, причому всі дані фіксуються медичним штабом для відстеження найменших коливань.

Після сніданку Мірча Луческу запропонував команді трохи розвіятися між теоретичними заняттями і здійснити прогулянку містом. Як альтернативу досвідчений наставник запропонував поїздку в довколишній Брюгге, проте було вирішено здійснити прогулянку Гентом, вулиці якого не менш красиві і багаті на архітектурні пам'ятки.

На відміну від звичних десятихвилинних прогулянок у дні матчів, цього разу Містер дозволив гравцям погуляти довше. І правда, у Генті є на що подивитися, тим паче що готель, у якому зупинилася команда, знаходиться в самому центрі міста і має прямий вихід до набережних Граслей і Корелей, які є візитівкою Гента. Крім того, у пішій доступності знаходиться дуже багато будівель часів середньовіччя.

Посприяла триваій прогулянці і погода – туманний і прохолодний ранок змінився сонячним і теплим полуднем. До слова, у Бельгії всі перехожі на центральних вулицях чітко дотримуються карантинних обмежень – носять маски, а за дотриманням цих норм стежить поліція.

Після обіду і відпочинку на команду чекає ще одне теоретичне заняття, а ввечері «Динамо» проведе тренування на стадіоні, де відбудеться сам матч - «Гент Арені». Перед його початком Мірча Луческу і Віталій Буяльський дадуть відповіді на запитання представників ЗМІ під час передматчевої прес-конференції.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер