Динамівці полетіли до Іспанії!

Динамівці полетіли до Іспанії!

Київ проводжав своїх футболістів легким морозцем та похмурою погодою. Тим не менш, у всіх прибулих рано вранці в термінал F аеропорту «Бориспіль» був гарний настрій. Забігаючи наперед зазначимо, що першими прибули на місце і пройшли процес реєстрації динамівські нігерійці Тайє Тайво та Лукман Аруна.

Слідом за африканцями до аеропорту прибула і хорватська діаспора «Динамо» у складі Домагоя Віди, Огнєна Вукоєвича та Ніко Кранчара. Що ж стосується українських футболістів, то першими прибули, напевно, «найзарядженіші» на боротьбу за місце в основному складі
Олександр Алієв та Сергій Люлька, які повернулися з оренди.

Через чотири з половиною години перельоту, літак прилетить до Малаги, звідки автобусом «біло-сині» проїдуть до Марбельї.

В Іспанії наша команда мешкатиме в п'ятизірковому готелі «Hotel Gran Melia Don Pepe», розташованому на міській набережній. Тут «Динамо» проведе найближчі 12 днів і за цей час візьме участь у чотирьох контрольних зустрічах.

Зі всією інформацією про перебування «Динамо» на першому зимовому зборі в Іспанії ви зможете в повному обсязі ознайомиться на офіційному клубному сайті!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер