»Динамо» (U-15): у Ростові четверті

»Динамо» (U-15): у Ростові четверті

Чотирнадцятирічні динамівці повернулися з Ростова-на-Дону, де брали участь у міжнародному турнірі. Юні кияни посіли четверте місце в організованому Академією ім. Виктора Понедельника змаганні.

- Турнір був присвячений 50-річчю із дня перемоги збірної СРСР у Кубку Європи, – розповідає тренер «Динамо» (U-15) Павло Неверов. – Перший матч проти узбецького «Пахтакора» ми виграли 1:0 (гол забив Ориховський), потім переграли місцевий «Ростов» 2:1 (Шевченко, Казаков), а завершальний матч із вірменським «Бананцем» звели внічию 1:1 (Казаков). Таким чином, посівши перше місце у групі, наша команда вийшла до півфіналу, де зустрілася з Академією ім. Понедельника з Ростова, яка стала другою у своєму квартеті. У цьому матчі ми зазнали поразки 1:2. У «Динамо» м’яч забив Казаков, який у результаті став найкращим бомбардиром. У матчі за 3-тє місце знову перетнулися з єреванцями, поступившись їм 1:2 (Карташов). А переможцем турніру став пітерський «Зеніт».

Відзначу, що змагання мали для нас ознайомлювальний характер, у ньому я зміг оцінити можливості гравців. В усіх п’яти іграх, які ми провели за сім днів, наша команда забивала першою і вела в рахунку. Оскільки ми були задоволені змістом гри, за 20 хвилин до завершення робили 6-7 планових замін, щоб подивитися резерв у справі й вирішити, кого залишати в академічній групі, а кого відпускати до інших команд. Окрім цього, відразу після повернення до Києва ми мали провести три дуже важливих зустрічі в чемпіонаті України, де просто не маємо права втрачати очок. Отже провідним виконавцям потрібно було дати відпочити. Звичайно, після таких перестановок команда часом «зупинялася».

Також хочу відзначити, що, як для першого разу, турнір був проведений дуже добре. Умови проживання – чудові, атмосфера доброзичлива. Ані серед хлопців, ані серед уболівальників не було жодних інцидентів. Приємно, що цей турнір хочуть зробити щорічним.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер