»Динамо» (U-15): три очки у двох матчах

»Динамо» (U-15): три очки у двох матчах

У розпалі фінальна частина ДЮФЛУ серед п’ятнадцятирічних футболістів. «Динамо» в груповому турнірі провело два матчі.

Першим суперником підопічних Павла Невєрова виступив «Шахтар». Гірники виглядали впевненіше, перемігши 1:0. «Рахунок по грі, – відмітив після матчу наставник динамівців. – У першому таймі ініціативою володів суперник, гра переважно проходила на нашій половині поля. Після перерви розстановку сил на полі вдалося вирівняти, вже сподівався на контратаки «Шахтар». Могли зіграти внічию, для цього створили два хороших моменти. Але у «Шахтаря» теж були можливості для взяття наших воріт. Вважаю, в нашій команді слабко показала себе середня лінія».

У другому турі «Динамо» виглядало прийнятніше, перемігши «Львів» 2:1. Забиті м’ячі у нашої команди на рахунку Норенкова та Куканькова. Наприкінці матчу динамівці могли забити кілька м’ячів, але підвела реалізація.

Після двох турів із шістьма очками одноосібним лідером є «Шахтар». Для виходу до фіналу в завершальному матчі з «Чорноморцем» йому достатньо зіграти внічию. Динамівці, очевидно, будуть боротися за друге місце у групі та участь у матчі за третє місце.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер