«Динамо» U9 вийшло до фіналу турніру Utmost Cup у Вінниці

«Динамо» U9 вийшло до фіналу турніру Utmost Cup у Вінниці

Нагадаємо, обидва динамівські колективи напередодні вдало виступили на груповому етапі та з першого місця вийшли до чвертьфіналу змагань. Старші динамівці, команда U9 під керівництвом Юрія Ястребінського та Сергія Журавльова, у чвертьфіналі зустрілася з київським «Чемпіоном», який посів перше місце у групі «С». На цій стадії команди грали два тайми по 18 хвилин. Команди розпочали гру активно та вже на початку зустрічі обмінялися небезпечними моментами. Призвичаївшись до суперника та пристрілявшись, динамівці повели в рахунку – автором забитого м’яча став Тополян, який спрямував його під поперечину. Надалі кияни володіли ініціативою, гра переважно проходила на половині поля суперника за винятком кількох контратак на динамівські ворота. Наші хлопці регулярно загрожували володінням «Чемпіона», але забити більше не вдалося, адже виручав воротар суперника, а в інших випадках гравцям не вистачало влучності.

Другий тайм розпочався для нашої команди з неприємності – скориставшись помилкою в захисті, суперник зумів зрівняти рахунок. Але кияни не знітилися і з подвійною енергією почали наступати на ворота «Чемпіона». В одному з моментів футболісти та їхні батьки уже бачили м’яч у сітці, але після рикошету він якимось дивом прокотився поруч зі стійкою. Після кількох не зовсім вдалих спроб, успіху досяг Ульченко, який поцілив у ворота з дальньої дистанції та вивів свою команду вперед. До фінального свистка кияни мали ще кілька хороших нагод, щоб закріпити свою перевагу, але і двох забитих м’ячів вистачило, щоб вийти до наступного етапу змагань.

За жеребом у півфіналі динамівці вийшли на переможця пари ДЮСШ-14 (Київ) – «Зміна» (Біла Церква). У цьому матчі перемогу святкувала «Зміна» (4:1), тож наша команда зустрілася саме з нею. Динамівці одразу розпочали пресингувати суперника, але команда з Білої Церкви чинила відчутний опір, і певний час нашим хлопцям не вдавалося розпечатати їхні ворота. Кілька разів м’яч пролітав зовсім поруч зі стійкою. Зрештою наші хлопці були винагородженні за свої старання, і Пляскін чудовим ударом вивів свою команду вперед. Біля протилежних воріт кілька разів виручив киян воротар, адже суперники теж не відсиджувалися в обороні.

У другому таймі динамівці продовжили атакувати і скоро після перерви відзначилися знову: влучним ударом відзначився Тополян, який із дальньої дистанції подвоїв перевагу киян. Ще кілька спроб наших хлопців не стали успішними, але те, що не вдавалося партнерам, зміг зробити Тополян, який оформив дубль. Решта гри до фінального свистка пройшла під диктовку нашої команди. Лише одного разу наші хлопці помилилися та дозволили «Зміні» скоротити відставання в рахунку. Тож у підсумку впевнена перемога динамівців 3:1 та вихід у фінал.

Завтра, 16-го травня, «Динамо» U9 у фінальному матчі зустрінеться з київським «Чемпіоном» (Правий Берег), який у паралельній півфінальній зустрічі по пенальті обіграв вінницький «Джуніор» (основний час завершився внічию 2:2).

Нагадуємо, що прямі відеотрансляції деяких матчів турніру відбуваються на офіційній сторінці Vinnytsia Football Cup у соціальній мережі Фейсбук. Результати матчів усіх учасників змагань доступні на сайті Вінницької Асоціації дитячого футболу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер