«Динамо» U9 стартувало з двох перемог на турнірі Odesa Cup

«Динамо» U9 стартувало з двох перемог на турнірі Odesa Cup

За регламентом змагань 8 команд розподілені на дві групи по чотири учасники в кожній. «Динамо» потрапило до групи «А» разом із «Гірником» (Кривий Ріг), київською «Зміною-Оболонь» та СДЮШОР «Чайка».

Грали команди на полі, що наближалося за розміром до 60 на 40 метрів у форматі 7 польових гравців +воротар.

У перший ігровий день наша команда провела два поєдинки. Опівдні кияни зустрілися зі «Зміною-Оболонь» та впевнено перемогли суперника з рахунком 11:0. 

Через дві години динамівці зустрілися з «Гірником», обігравши його з більш скромним рахунком – 4:0. Незважаючи на те, що між матчами була невелика перерва, у другому поєдинку нашим хлопцям трохи не вистачило свіжості та швидкості при прийнятті рішень та в русі, тому вони трохи не встигали за суперником. «Гірник» же добре контратакував, але свої моменти кияни реалізували краще, довівши гру до перемоги.

Завтра, 24-го березня, динамівці проведуть заключний матч групового етапу проти «Чайки» із Черкас, початок о 14.00. За регламентом турніру до півфіналу виходять по дві найкращі команди з кожної групи. Матчі цієї стадії заплановані на 25-те березня, а 26-го березня відбудуться вирішальні поєдинки змагань.

- Загалом, умови у нас хороші, граємо на полі, яке за розміром якраз передбачене для участі семи польових гравців та воротаря, - зазначив після гри наставник «Динамо» U9 Юрій Ястребінський. - Хороше покриття, симпатичний стадіон. Хоча трохи незвично, адже здалося, що на новому покритті м’яч трохи гальмує та повільніше рухається, але ми адаптуємося під будь-які умови.

Серед гравців відзначив би Данила Трегубчука, який порадував у нападі, створюючи гостроту біля чужих воріт.

Загалом перемоги на турнірі не стільки для нас важливі, скільки підготовка до весняної частини сезону у Києві. Саме з цієї позиції ми розглядаємо ці змагання, на які нам, на щастя, вдалося вирватися. Крім того, у чемпіонаті міста ми граємо офіційні матчі у форматі 4 польових гравці + воротар, а в Одесі вже більш дорослий футбол, це для нас нове. Ми намагалися готуватися до цього, але поки що ще не все виходить із того, що задумуємо та хочемо бачити від хлопців. Особливо, на фоні втоми, повторюся, уповільнюється процес прийняття рішень та не завжди знаходиться правильний розвиток атаки. Словом, ще є, над чим працювати. Хлопці із дітей щойно починають ставати маленькими футболістами.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер