«Динамо» U9 – переможець Varna Cup-2021! (ВІДЕО)

«Динамо» U9 – переможець Varna Cup-2021! (ВІДЕО)

Слідом за командою «Динамо» U8, яка виграла свою вікову групу, найсильнішою стала й динамівська команда U9. Підопічні Юрія Ястребінського у вирішальному поєдинку в суботу, 5 червня, обіграли криворізький «Кривбас» - 4:0.

«Біло-сині» активно почали поєдинок й доволі швидко відкрили рахунок, коли ударом у нижній кут відзначився Володимир Бороденко. Трохи пізніше індивідуальний прохід влучним ударом завершив Арсен Тополян.

Повністю контролюючи хід гри, динамівці продовжили забивати після перерви. Спочатку Андрій Мітрохін завершив масовану атаку, під час якої наша команда завдала три удари по воротах суперника, а довершив розгром захисник «Кривбасу», який невдало скинув м'яча назад воротарю.

«З цією командою це перший міжнародний трофей для мене. Через ігри, проведені в Болгарії, хлопці стали дорослішими, досвідченішими. Звичайно, перемагати приємно, якщо в турнірі беруть участь також зарубіжні команди. Гадаю, цей турнір залишиться у них у пам'яті на все життя. Що стосується суперників, з якими довелося зустрітися, то виділив би болгарську команду «Черно Море», у якій були футболісти на рік старші за наших, - з ними ми грали поза конкурсом. Суперник дуже сподобався - навчена, технічна команда. Звичайно, позначився рік різниці, і нам було дуже важко, але водночас стиль гри опонента дуже сподобався», - підбив підсумок виступу на турнірі тренер «Динамо» U9 Юрій Ястребінський.

Після матчу організатори провели церемонію нагородження. Чемпіонські кубки та медалі отримали обидві динамівські команди-тріумфатори - U8 та U9. Також індивідуальними нагородами були відзначені й наші футболісти. Так, найкращими воротарями у своїх вікових групах стали Володимир Неведомський (2013 р.н.) та Захар Повстюк (2011 р.н.), найкращим півзахисником визнали Микиту Болгова (2012 р.н.), а найкращим гравцем став Арсен Тополян (2012 р.н.).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер