«Динамо» U-9 - переможці турніру на призи ФК «Мрія ЮФК»!

«Динамо» U-9 - переможці турніру на призи ФК «Мрія ЮФК»!

Підопічні Валерія Миколайовича Краснощока з першого місця вийшли з групи. У чвертьфіналі «біло-сині» зіграли з полтавською «Ворсклою», а у півфіналі з харківським «Металістом». У фіналі юні динамівці обіграли ФШ «Майстер м'яча».

Усього у змаганні брали участь 22 команд футболістів 2010-го року народження, поділені на групи, що складаються з 4 команд. «Динамо» виступали у групі, що складається з 5 команд. Грали клуби два тайми по 20 хвилин на чверть поля у форматі 6 польових гравців плюс воротар.

У номінації найкращий бомбардир турніру переміг динамівець Коцан Данило. Найкращим гравцем турніру став капітан «Динамо» U-9 Власенко Данило.

Враженнями від турніру поділився головний тренер команди Валерій Краснощок:

- У нас був правильно збалансований склад з тієї кількості дітей, що у нас були. Плюс, ми стратегічно правильно розподілили навантаження на весь турнір, як наслідок по ходу змагання гравці додавали в майстерності й у всіх критеріях. Тому ми легко пройшли групу. У фіналі трохи гра не вдалася в тому плані, що ми першими пропустили м'яч. Хлопці занервували, але ми зуміли переломити хід гри, і в підсумку у фіналі обіграли суперника. Перемога заслужена. Ми були краще за всіх підготовлені. Будемо продовжувати працювати і прогресувати.

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер