“Динамо” U-9 - переможці турніру Кубка пам'яті тренерів ветеранів ДЮФШ “Динамо” Київ

“Динамо” U-9 - переможці турніру Кубка пам'яті тренерів ветеранів ДЮФШ “Динамо” Київ

Усі матчі турніру були зіграні у манежі навчально-тренувальної бази ФК “Динамо” Київ у Конча-Заспі.

Переможцем турніру став перший склад команди “Динамо” U-9, яку очолюють Юрій Ястребинський та Андрій Коляда.

- Наприкінці року ми традиційно проводимо два турніри: пам'яті тренерів-ветеранів ДЮФШ «Динамо» та турнір пам’яті Євгена Рудакова, - зазначив директор ДЮФШ «Динамо» Олександр Іщенко. - Бачимо, що цього року перші змагання більш представницькі, ніж раніше. Я звертав увагу наших тренерів на те, що участь лише київських команд не дасть прогресу та покращення якості гри, та й інтерес зовсім інший. Ви ж бачили, як діти переживали та раділи при пробитті пенальті, тощо. Істина, що сильним можна стати лише серед сильних завжди актуальна. Таких емоцій у першості Києва немає.

Сподіваюся, наступного року цей турнір набуде статусу міжнародного, такі передумови для цього є. Чеський «Банік» (Острава) та дві польські команди виразили бажання брати участь у наших змаганнях. Цього ж року тут представлена і західна Україна: ФК «Львів», «Рух» (Винники), луцька «Волинь», яка вийшла у фінал, ФК «Тернопіль», і південна в особі «Чорноморця». Також бачимо, яка серйозна підтримка у запорізького «Металурга».

На шляху до вирішального матчу “біло-сині” обіграли “Рух” з Винників (6:0), запорізький “Металург” (3:0), а також ФК “Тернопіль” (5:1). А у фіналі динамівці розгромили луцьку “Волинь” з рахунком 5:1.

- Звісно, перед першою командою «Динамо» стояло завдання перемогти у турнірі, а перед другою – вийти з групи з першого місця, - розповів тренер «Динамо» U-9 Андрій Коляда. – На жаль, у перший день хлопці виступили не зовсім вдало, але наступного дня здобули перемоги у двох іграх, і посіли підсумкове п’яте місце. Звісно, хотілося б кращий результат, але нічого страшного. Тренер, мабуть, не може бути повністю задоволеним, були помилки, і  нам не все вдавалося, що ми хотіли. Але у цілому, раді, що виграли перше місце.

Під час урочистої церемонії нагородження переможців та призерів змагань організатори визначили володарів індивідуальних нагород. Найкращим гравцем турніру було визнано динамівця Данила Єрмака.

- У фіналі ми пропустили першими, а потім у другому таймі забили та перемогли, - поділився враженнями після гри Данило. – Мені вдалося забити гарний м’яч майже з центра поля, подібне вже робив раніше, мене бабуся навчила (посміхається). Ця перемога важлива для нас, адже це останні змагання цього року, тому вдвічі приємно.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер