«Динамо» U9 – переможець турніру Odessa Cup-2021

«Динамо» U9 – переможець турніру Odessa Cup-2021

У фінальному матчі підопічні Юрія Ястребінського та Сергія Журавльова зустрілися з київським «Чемпіоном», який у паралельному півфіналі переміг криворізький «Гірник» 4:0.

Долю зустрічі вирішили два голи, які наша команда забила на початку та наприкінці зустрічі та стала переможцями змагань.

Динамівці з перших хвилин захопили ініціативу та взяли м’яч під свій контроль. «Чемпіон» кілька разів наблизився до воріт нашої команди, але в захисті юні динамівці діяли злагоджено і організовано, вчасно вступаючи у відбір м’яча та роблячи перехоплення. У першій половині тайму команди почергово перехоплювали м’яч у середині поля. Але якщо динамівцям удавалося завершувати свої атаки ударами по воротах, то спроби «Чемпіона» були нейтралізовані на підступах до штрафного майданчика нашої команди чи вже в ньому.

Тренери, як і в попередніх матчах, міняли гравців цілими сімками, і це дало свій результат. Щойно вперше вийшла «свіжа сімка», нашим хлопцям удалося забити: на 10-й хвилині відзначився Матвій Пляскін, який виявився найкмітливішим у чужому штрафному майданчику. Пропустивши м’яч, суперник активізувався та створив кілька небезпечних моментів біля воріт «біло-синіх». У деяких моментах виручив воротар, а в деяких – підстрахували захисники.

Загалом наша команда атакувала різноманітніше і була близькою, щоб забити вдруге, але м’яч по-зрадницьки пролетів поруч зі стійкою. Ближче до завершення тайму динамівці перемістили гру до чужих воріт, але до перерви відзначитися так і не вдалося.

Другий тайм теж пройшов динамічно, у цікавій та безкомпромісній боротьбі. Кияни накочували атаки на ворота «Чемпіона» одна за одною, але воротар та захист опонента помилок не припускалися та справлялися з нейтралізацією загроз. Заради справедливості слід відзначити, що одного разу «Чемпіон» відверто пробачив нашу команду, коли з вигідної позиції м’яч якимось дивом не опинився в сітці. А ще одного разу здорово зіграв воротар динамівців, правильно зайнявши позицію та забравши м’яч до рук.

А біля протилежних воріт нашим футболістам щоразу зовсім трохи не вистачало влучності, а незадовго до фінального свистка м’яч після прекрасного удару нашого гравця в площину воріт голкіпер перевів на кутовий. Останні хвилини залишилися за «біло-синіми», які створили просто незліченну кількість перспективних моментів біля чужих воріт. Нарешті, чудовий за красою удар удався Ульченку, який поставив ефектну крапку в матчі – 2:0. Одразу після цього пролунав фінальний свисток.

Примітно, що фінальний поєдинок вийшов емоційним, на полі кипіли неабиякі пристрасті. Тому після його завершення радості маленьких динамівців не було меж. Вони щиро посміхалися та виглядали щасливими.

Відзначимо, що в матчі за третє місце криворізький «Гірник» поступився київській «Зміні». Тож увесь п’єдестал зайняли столичні команди.

Після завершення турніру відбулася урочиста церемонія нагородження учасників та переможців змагань. Організатори турніру відзначили цінними нагородами найкращих гравців у різних номінаціях.

Серед них опинилися і представники нашої команди. Найкращим півзахисником турніру став Назарій Ульченко. А найкращим гравцем турніру загалом було визнано Данила Трегубчука!

Також наша команда отримала від організаторів кубок та золоті медалі змагань.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер