«Динамо» U8 побореться за 5-те місце на Utmost Cup

«Динамо» U8 побореться за 5-те місце на Utmost Cup

Нагадаємо, обидва динамівські колективи напередодні вдало виступили на груповому етапі та з першого місця вийшли до чвертьфіналу змагань. Молодші динамівці у чвертьфіналі змагалися з львівським «Клубом Лева». Нагадаємо, наприкінці квітня кияни перемогли цього суперника у фіналі іншого турніру – «Leo Cup», який проходив у Львові з рахунком 4:1.

Підопічним Романа Шпиці та Ігоря Тягла у звітній зустрічі було непросто, адже суперник чинив відчутний опір та створював достойну конкуренцію. Гра вийшла цікавою та багатою на події. Наші хлопці тричі пропускали першими та тричі (!) змогли зрівняти рахунок, тож доля путівки у півфінал визначалася у серії післяматчевих пенальті. Вперше кияни пропустили вже на 2-й хвилині, але не знітилися, і буквально через хвилину відновили рівновагу зусиллями Соколовського, який підхопив м’яч у чужому штрафному майданчику та спрямував його у сітку. Надалі динамівці створили ще кілька небезпечних моментів, як з гри, так і після стандартних положень. Одного разу наші футболісти виконали три кутових поспіль, але кожного разу не вистачало зовсім трішки – то виручав воротар суперника, то м’яч пролітав поруч зі стійкою.

У другому таймі активнішими теж були динамівці. Зокрема, Соколовський не реалізував вихід один на один із воротарем, а у відповідь львів’яни скористалися непорозумінням захисника та воротаря киян, і вийшли уперед – 2:1. Після цього почалася гра на зустрічних курсах – майже одразу динамівці зрівняли рахунок, а автором забитого м’яча став Нейчев. Але вже у наступній атаці «Клуб Лева» знову реалізував свій момент, завдяки дальньому удару. М’яч рикошетом від поперечини приземлився за лінією воріт – 2:3. Але і тут наші хлопці не опустили руки та знову змогли зрівняти рахунок – чудовий дальній удар зі штрафного вдався Соколовському – 3:3. А пенальті краще виконали львів’яни – 4:5 та вийшли у півфінал.

Тепер наша команда буде боротися за 5-8 місця. Першим суперником киян стала одеська ДЮСШ-11 (сині), яка в паралельному матчі поступилася Академії Раду Ребежа (Кишинів, Молдова) – 1:4. Після нетривалої розвідки, команди перейшли до активних дій. Щойно динамівці повели в рахунку (відзначився Яшенков), як у наступній же атаці одесити відновили паритет. Але одразу після цього наша команда знову провела результативну атаку – киян вивів уперед Сергієнко. Атака на одні ворота змінювалася випадом на інші, причому реальніші моменти мали саме кияни. В одному з епізодів вони скористалися стандартним положенням та Єсін прямим ударом послав м’яч у сітку – 3:1. До свистка на перерву динамівці відзначилися ще двічі.

У другому таймі голи продовжували сипатися у ворота одеситів, неначе з рогу достатку. Завдяки забитим м’ячам Соколовського, Нейчева, Яшенкова  рахунок став розгромним. І це не повний перелік гравців, які забивали у цьому поєдинку. Лише наприкінці зустрічі одесити змогли дещо скоротити відставання на один гол, але на більше їх не вистачило. Остаточний же рахунок установив Соколовський красивим дальнім ударом. У підсумку - 14:2 на користь нашої команди. Тож завтра зранку «Динамо» U8 побореться за 5-те місце з київським «Локомотивом», який в серії пенальті обіграв львівські «Карпати-Рух» (основний час завершився бойовою нічиєю 3:3).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер