«Динамо» U8 – переможець Varna Cup-2021!

«Динамо» U8 – переможець Varna Cup-2021!

У п’ятницю, 4 червня, відбувся фінал у змаганнях серед команд U8 (футболісти 2013 р.н.). У вирішальному матчі зійшлися «Динамо» та криворізький «Кривбас», які до цього виграли на турнірі всі свої матчі. І якщо динамівці після трьох ігор мали різницю м’ячів 21:4, то криворіжці – 15:1.

Але у фіналі особливої боротьби не вийшло. У першому таймі «біло-сині» відвантажили супернику три м’ячі, причому всі на рахунку Олександра Яшинкова. Після перерви, трохи розслабившись, динамівці дозволили супернику скоротити відставання до мінімуму, але майже відразу знову збільшили свою перевагу (знову результативний удар на рахунку Яшинкова), а незадовго до фінального свистка встановили остаточний рахунок у матчі – 5:2.

«Ця перемога для нас дуже важлива, це означає, що ми можемо досягати високих результатів. У фіналі в нас був гідний суперник, і їх не так просто було обіграти. Свої голи у вирішальному матчі я присвячую своїй родині – тату, мамі, брату, і собі останній (посміхається). Далі хочу займатися футболом, прогресувати і, звичайно, стати професійним футболістом. Тільки підрости трохи треба», - поділився своєю думкою про турнір автор чотирьох м’ячів у фіналі Олександр Яшинков.

Емоції маленьких хлопчиків, для яких це був перший міжнародний досвід, не передати на словах. Дивлячись на них та на їхнє ставлення до гри, можна з упевненістю сказати, що це не останній їхній успіх у дитячому футболі.

Додамо, що у суботу, 5 червня, фінал чекає на команду «Динамо» U9 (футболісти 2012 р.н.). У вирішальному поєдинку суперником «біло-синіх» так само стане криворізький «Кривбас».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер