«Динамо» U-19 здобуло другу перемогу в Зимовому Кубку ДЮФЛУ

«Динамо» U-19 здобуло другу перемогу в Зимовому Кубку ДЮФЛУ

У групі «Київ» змагається динамівська команда під керівництвом Ігора Костюка (тренери Андрій Анненков та Віталій Косовський). 6-го лютого наші хлопці провели другий матч проти київської ДЮСШ-15 та здобули другу перемогу на турнірі.

Уже до 15-ї хвилини зустрічі динамівці забезпечили собі комфортну перевагу, забивши у ворота суперника три м’ячі. У дебюті поєдинку головою відзначився Данило Хондак, який замкнув подачу зі штрафного, призначеного на правому фланзі атаки. Через кілька хвилин суперники у власному штрафному майданчику збили Артема Шулянського, і Євген Ісаєнко влучним ударом подвоїв перевагу своєї команди. Ще через хвилину після флангової подачі зі стандарту відзначився Ярослав Надольський, а незадовго до свистка на перерву ще одна атака динамівців призвела до четвертого взяття воріт: після удару по воротам, з яким впорався голкіпер, відбивши м’яч, першим на добиванні опинився Вікентій Волошин та переправив м’яч у сітку.

На початку другого тайму суперник зумів дещо скоротити відставання у рахунку, але останнє слово залишилося за нашою командою. Після флангової атаки та подачі до штрафного майданчика її вдало замкнув Іван Дероган.

- У першому таймі наші футболісти добре взаємодіяли та повністю переграли опонента, у якого навіть не було особливих шансів, - поділився враженнями від гри наставник Ігор Костюк. – Хлопці виконували усе, про що ми домовлялися на установці, добре накривали суперників. А ось другий тайм вийшов цілковитою протилежністю. Ми провели ряд замін, на поле вийшли свіжі гравці, але, на жаль, не виконали те, що від них вимагалося, не було видно командної гри, кожен грав сам по собі, тому другий тайм провалили, не дивлячись на забитий м’яч. Не було того малюнка гри, який нам би хотілося бачити. В іграх приорітет віддаємо гравцям, які, незалежно від віку, представляють перспективу для клубу. Хто сильніше, той грає та залишається у команді.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група «Київ». 2-й тур

«Динамо» U-19 – ДЮСШ-15 – 5:2 (4:0)

«Динамо» U-19: Самойленко (Нещерет, 46), Білик, Хондак (Чуєв, 54), Мельник, Ярош (Дмитрук, 75), Бодня (Мільченко, 56), В. Волошин (Дероган, 65), Надольський (Сорокін, 56), Мащенко, Шулянський (Єфименко, 54), Ісаєнко.

Голи: Хондак (6), Ісаєнко (14, з пен.), Надольський (15), В. Волошин (40), Дероган (83) – (51), (61).

Нагадаємо, свій наступний матч на Зимовому Кубку ДЮФЛУ «Динамо» U-19 проведе у четвер, 8-го лютого, проти команди «Оболонь-Бровар». Початок зустрічі об 11.00.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер