«Динамо» U-19 упевнено перемогло запорізький «Металург». Звіт про матч

«Динамо» U-19 упевнено перемогло запорізький «Металург». Звіт про матч

"Динамо" U-19 повернулося на перше місце турнірної таблиці чемпіонату України. Сьогодні на полі клубної НТБ в Кончі-Заспі біло-сині впевнено перемогли запорізький "Металург".

Утім, перший тайм дався господарям нелегко. Команда Ігоря Костюка довго не могла пройти оборонні редути гостей, почавши створювати небезпечні моменти лише під кінець першого тайму. Його команди завершили з нулями на табло.

Зате в другому таймі біло-сині значно додали в наполегливості та швидкості прийняття рішень, що призвело до того, що суперник просто перестав устигати за гравцями "Динамо". Так, на 72-й хвилині запорожцям довелося фолити у штрафному на Шулянському - Ісаєнко спокійно розвів м'яч та голкіпера по різних кутах.

Забивши, "Динамо" отримало позитивний імпульс і остаточно забрало гру під свій контроль. На 83-й хвилині класним ударом у дальній кут рахунок подвоїв Мащенко, а ще за дві хвилини кияни знову отримали право на пенальті - Ісаєнко і тут пробив як слід.

На 90-й хвилині другу жовту картку отримав Бодня, проте за рахунку 3:0 у "Металурга" вже просто не залишалося часу щось змінити.

04-04-19, Конча-Заспа, 18 тур чемпіонату України U-19

"Динамо" Київ - "Металург" Запоріжжя - 3:0 (0:0)

Голи: Ісаєнко (73,85 - обидва з пенальті), Мащенко (83)

"Динамо": Нещерет, Скорко, Біловар, Сирота, Ярош (Вівчаренко, 46), Михайленко (Забарний, 76), Волошин (Бодня, 56), Надольський (Ванат, 62), Мащенко, Велетень (Шулянський, 30), Ісаєнко.

"Металург": Байда, Мартинов, Буценко, Федорук, Хамаха (Чалих, 89), Івахно (Майшмаз, 89), Лапко, Синицький (Каведяєв, 89), Близнюк (Могильний), Гавриленко, Сидоров (Приймаченко, 89).

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер