«Динамо» U-19 розійшлося миром з вінницькою «Нивою»

«Динамо» U-19 розійшлося миром з вінницькою «Нивою»

Гра закінчилася бойовою нічиєю 2:2. Наша команда пропустила першою після удару суперника метрів з 18-ти – не виручив воротар, який зреагував із запізненням. Та вже через дві хвилини Ващишин відновив рівновагу після розіграшу кутового удару. У другому таймі завдяки влучному удару Михайленка після позиційної атаки та добре розіграної комбінації динамівці вийшли уперед. Та останнє слово залишилося за гостями, які зрівняли рахунок за 15 хвилин до фінального свистка.

Це був заключний контрольний матч нашої команди. Протягом нинішнього тижня підопічні Ігоря Костюка готуватимуться у звичному режимі, проводячи по одному тренуванню на день.

Товариський матч

«Динамо» U-19 – «Нива» (Вінниця) – 2:2 (1:1)

«Динамо» U-19: Закорський (Нещерет, 46), Чуєв, Сирота, Дмитрук, Мельничук, Надольський (Михайленко, 62), Ващишин (Шулянський, 64), Наумець (Сухоручко, 88), Духан (В. Волошин, 34), Мащенко (Сорокін, 72), Ісаєнко (Лига, 83).

Голи: Ващишин (16), Михайленко (69) - (12), (75).

Нагадаємо, на вихідних поновлюється чемпіонат України серед команд U-19. Свій перший офіційний матч у весняній частині сезону юнацька команда «Динамо» проведе у суботу, 3-го березня, на виїзді у Щасливому проти донецького «Шахтаря». Початок зустрічі об 11.00.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер