«Динамо» U19 перейшло до тренувань із м’ячем на клубній базі

«Динамо» U19 перейшло до тренувань із м’ячем на клубній базі

Сьогодні “Динамо” U19 провело два тренувальні заняття - ранкове та вечірнє. Якщо в перші дні після виходу з відпустки команда виконувала бігові вправи та займалася в тренажерному залі, то з сьогоднішнього дня футболісти приступили до роботи з м’ячем. 

У тренувальному процесі бере участь уся обойма юнацької команди: 3 голкіпери та 18 польових гравців. 

Як розповів наставник "Динамо" U19 Ігор Костюк, проведені перед початком підготовки тести показали, що його підопічні активно та відповідально провели відпустку, тому під час тренувального процесу тренерський штаб не акцентуватиме увагу на загальній витривалості гравців. Команда планує провести спеціальну роботу, роботу з м'ячами, і готуватиметься безпосередньо до матчу Юнацької Ліги УЄФА та чемпіонату України.

Перед відльотом на зарубіжний збір юнацька команда “Динамо” зіграє три контрольні матчі на базі у Віті-Литовській, перший із яких відбудеться у п’ятницю, 17 січня. Усі зустрічі транслюватиме клубний канал “Динамо” у YouTube.

25 січня команда Ігоря Костюка вирушить на навчально-тренувальний збір до Туреччини, який триватиме до 8 лютого та включатиме три спаринги. 12 лютого на стадіоні “Динамо” ім. В. Лобановського кияни проведуть поєдинок 1/16 фіналу Юнацької ліги УЄФА проти “Динамо” (Загреб).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер