«Динамо» U-19 перемогло «Ворсклу» у 20 турі. Звіт про матч, відеоогляд

«Динамо» U-19 перемогло «Ворсклу» у 20 турі. Звіт про матч, відеоогляд

У п’ятницю, 19 квітня, на стадіоні імені Валерія Лобановського команда «Динамо» U-19 мінімально перемогла однолітків із «Ворскли» в рамках 20 туру національної першості U-19.

На старті матчу команди довго грали обережно, здебільшого тримаючи м’яч у центрі поля, а поодинокі випади не завершувалися небезпечними моментами. Тож, і 0:0 після 45 хвилин стали цілком закономірним результатом.

У перерві Шулянський змінив Блізніченка, і це одразу додало атакам киян гостроти. Динамівці збільшували оберти, і на 61-й хвилині заслужили на гол – Скорко не без допомоги рикошета забив м’яч зі штрафного.

«Динамо» контролювало ситуацію і на 81-й хвилині забивати міг ще й Ісаєнко, проте «Ворскла» врятувалася в епізоді і до кінця гри більше не пропускала...

19 квітня, чемпіонат України U-19, стадіон імені Лобановського

«Динамо» - «Ворскла» - 1:0 (0:0)

Гол: Скорко (61)

«Динамо»: Нещерет, Скорко, Біловар, Забарний, Ярош, Білошевський, Михайленко, Близниченко (Шулянський, 46), Єфименко (Завгородній, 68), Ісаєнко, Ванат (Бодня, 74).

«Ворскла»: Ісенко, Куценко, Чуєв, Дубко, Юрченко, Тарадуда, Мосійчук (Тищенко, 46), Посєвкін, Галата (Кравчук, 85), Котов (Кожевніков, 72), Мамро (Семілет, 59).

Попередження: Забарний (41) - Посєвкін (35), Тарадуда (15)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер