«Динамо» U19 і «Динамо» U21: день у режимі дворазових тренувань

«Динамо» U19 і «Динамо» U21: день у режимі дворазових тренувань

У понеділок обидві команди «Динамо» провели повноцінний тренувальний день, а саме ранкові та вечірні тренування.

Розпочався сьогоднішній день для юнацької та молодіжної команд із медичного обстеження.

Уже о 10:00 підопічні Ігоря Костюка розпочали ранкове тренування. У занятті не взяли участь Георгій Цитаїшвілі та Руслан Нещерет, які приєдналися до розташування основної команди «біло-синіх». Обидва гравці займатимуться разом з основною обоймою «Динамо» до 8-го лютого, після чого разом із командою «Динамо» U19 повернуться до Києва.

Розпочалося ранкове тренування юнацької команди з розминки та комплексу вправ із м’ячами на координацію. Далі слідувала робота над завершенням атак після флангових передач і стандартних положень. Після цього юні динамівці провели ігрову вправу, де була акцентована увага на своєчасне забігання в зони.

Через 30 хвилин після приїзду «Динамо» U19, на сусіднє футбольне поле прибула молодіжна команда. Після ретельної розминки гравці взялися до активної роботи з м’ячами та відпрацювання ігрових зв’язок.

Після обіду покинув розташування молодіжної команди Олександр Романчук, який приєднався до першої команди «Динамо» та вже встиг провести перше тренування за «основу».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер