«Динамо» U17 зустрінеться із «Шахтарем» U16 у півфіналі турніру А. Гаваші

«Динамо» U17 зустрінеться із «Шахтарем» U16 у півфіналі турніру А. Гаваші

Учора, 16-го серпня, у «Динамо» та інших команд груп «В» і «С» був вихідний день. Колективи ж із групи «А» зіграли свої матчі 2-го туру групового етапу, які були перенесені через погодні умови.

За регламентом продовжують боротьбу за перше місце на турнірі три команди, що посіли перші місця у своїх групах, та найкраща з тих, які стали другими.

У групі «В», де виступали динамівці, УФК «Дніпро» набрав 7 очок, «Динамо» - 6, «Варда» - 4, а ДЮСШ-15 – 0. Наша команда стала найкращою серед  тих, хто посів другі місця, та також вийшла у півфінал. Нагадаємо, що на груповому етапі кияни обіграли ДЮСШ-15 3:0, ФК «Варда» (Кішварда) 8:1 та поступилися УФК «Дніпро» у стартовому матчі 0:1.

Таким чином, у стиковому поєдинку за право зіграти у фінальному матчі команда Сергія Беженара та Євгена Лозинського зустрінеться із донецьким «Шахтарем», який завершив груповий етап у своєму квартеті «А» на першій сходинці. Нагадаємо, що турнір проходить серед 17-тирічних футболістів, а «Шахтар» представлений хлопцями на рік молодшими – U16.

Матч «Шахтар» - «Динамо» відбудеться у суботу, 17-го серпня, в Ужгороді на стадіоні «Автомобіліст» та розпочнеться о 18.00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер