«Динамо» U-17 взяло участь у турнірі пам'яті Сергія Закарлюки

«Динамо» U-17 взяло участь у турнірі пам'яті Сергія Закарлюки

Серед 16-ти учасників, які були поділені на чотири групи, підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського посіли п'яте місце. У квартеті з динамівцями за вихід з групи боролися ОК ім. Піддубного, «Княжа» і «Арсенал» U-19. Ігри проходили у Щасливому, манежі та полях бази «Динамо» в Кончі-Заспі. Про виступ своїх підопічних розповів їхній тренер Олексій Дроценко:

- Інтернат ім. Піддубного був представлений нашими однолітками - гравцями 2000 року народження, «Княжу» складали студенти, в тому числі й наші вихованці, у «Арсенала» була команда U-19, тобто хлопці трохи старші за наших.

У першому матчі ми з рахунком 5:0 обіграли ОК ім. Піддубного, потім 10:2 - «Княжу» і 5:0 «Арсенал» U-19. З першого місця вийшли до чвертьфіналу, де зустрілися з командою другої ліги «Тепловик-Прикарпаття» (Івано-Франківськ). Основний час закінчився внічию 1:1, але ми поступилися в серії пенальті.

У втішному фіналі за 5-8-е місця грали спочатку з «Авангардом» (Бзів), який обіграли 3:0, а потім з командою «Межигір'я» (Петрівці) - це чемпіон міста серед дорослих. Святкували перемогу з рахунком 1:0, і в підсумку посіли 5-е місце. У фіналі зустрілися «Оболонь-Бровар» і «Арсенал», по пенальті виграли «каноніри».

Відрадно, що ми не програли жодного матчу, якщо не враховувати серію пенальті. За ігровими якостями не поступалися навіть дорослій команді і виглядали на хорошому рівні.

Ми пройшли підготовчий період і брали участь у турнірі, щоб подивитися, в якому стані знаходиться команда, і щоб у хлопців була ігрова практика, особливо у тих, хто незабаром поїде до розташування збірної України.

- Який план роботи у вашої команди на найближчий місяць?

- Дев'ятеро наших гравців 2000 року народження з 4 по 10 березня їдуть у складі збірної України на турнір до Хорватії. А з 16 по 29 березня ті, хто проявить себе з найкращого боку, вирушать на еліт-раунд до чемпіонату Європи в Австрію. Інші хлопці будуть працювати за раніше наміченим планом спільно з групою 2001 року народження - ми об'єднаємося.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер