«Динамо» (U-17) посіло друге місце на «Scopigno Cup-2017»

«Динамо» (U-17) посіло друге місце на «Scopigno Cup-2017»

Незважаючи на відсутність трьох провідних гравців – Цитаїшвілі, Мельника та Дмитрука, які задіяні в команді «Динамо» (U-19), – «біло-сині» виступили дуже гідно, завоювавши срібні нагороди турніру.

На груповій стадії динамівці переграли італійські команди та з першого місця вийшли до півфіналу, де переграли пітерський «Зеніт» – 4:2 (голи у «біло-синіх» забивали Сирота, Ващишин, Духан та Сорокін). У фінальному поєдинку, який транслювався на державному телеканалі RAI1, наша команда зустрілася з бразильським «Палмейрасом».

Детальніше про перебіг фіналу розповів директор ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського Олександр Іщенко:

- Рівень «Палмейраса» був об’єктивно найвищим серед усіх команд, із якими нам доводилося грати раніше. Тому, напевно, в перші хвилини було присутнє хвилювання, розгубленість, більше спостерігали за грою зі сторони, й, як наслідок, пропустили перший м’яч. Лише після цього гра вирівнялася, почали грати на зустрічних курсах, були моменти у Сорокіна та Сухоручка, але, на жаль, реалізувати їх не вдалося, натомість отримали другий м’яч у свої ворота та в підсумку поступилися – 0:2.

Незважаючи на поразку, наша команда залишила хороше враження, отримала хороші відгуки й у пресі, й на телебаченні. Цей турнір став неоціненим досвідом для наших хлопців, а участь у подібних турнірах у тому числі працює на імідж ФК «Динамо» (Київ). Хочеться подякувати керівництву клубу, яке, незважаючи на важкі часи, приділяє велику увагу підготовці своїх футболістів.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер