“Динамо” U15 перемогло “Кальярі” та посіло сьоме місце на турнірі Bican Cup

“Динамо” U15 перемогло “Кальярі” та посіло сьоме місце на турнірі Bican Cup

Зі стартових хвилин “біло-сині” грали першим номером та діяли набагато гостріше за суперників. Одна з перших атак “Динамо” завершилася небезпекою для воріт “Кальярі”. Це Максим Зоренко пройшов своїм лівим флангом та прострілив у центр, а кіпер італійців пішов на перехоплення, проте не зумів зафіксувати м’яч у руках. На щастя для нього, нікого з динамівців поруч не опинилося. 

Втім оборона “Кальярі” трималася недовго. Вже на восьмій хвилині намагання динамівців втілилися у перший гол. Андрій Педченко прострілив з правого флангу, а Микита Дзень замкнув цей простріл ударом у дотик у ближній нижній кут воріт!

“Біло-сині” не зупинилися після забитого м’яча та продовжили штурмувати захист “Кальярі”. На 15-й хвилині у ворота італійської команди влетів другий гол. Після навісу зі стандарту з лівого флангу на ближню стійку Микита Дзень головою відправив м’яч у ворота, оформивши таким чином дубль. 

До перерви динамівці могли доводити рахунок до розгромного. Атакуюче тріо Зренко - Дзень - Гаджимурадов по черзі “тероризували” захист “Кальяярі”, проте ті всеж втримали оборону. 

Вже у перерві Євген Ястребинський провів одразу чотири заміни, надаючи іншим гравцям ігровий час на полі. Малюнок гри у другому таймі не змінився - динамівці володіли ініціативою, діяли набагато гостріше, активніше в атаці. Назар Янчишин заробив дуже небезпечний штрафний і сам його виконав, але м’яч потрапив у голову гравцю, який стояв у стінці. Ще один момент виник одразу ж після кутового - оборонці “Кальярі” довго не могли вибити м’яч з власного штрафного майданчика. Згодом обвів кілька захисників у штрафному та небезпечно пробивав Артем Грохольський, ще кілька разів динамівці мало не забили після навісів та ударів головою з близької відстані. 

Фінальний свисток зафіксував упевнену перемогу “Динамо”, яке завершило перший після літньої перерви турнір на мажорній ноті. 

Bican Cup. Матч за 7-е місце

“Динамо” - “Кальярі” - 2:0

Склад “Динамо”: 23.Гринчук - 6.Жовтенко, 18.Сизонюк (к), 3.Балаба, 22.Прокопенко (14.Білоконь, 40) - 5.Федоренко, 21.Педченко (16.Янчишин, 26), 9.Могилевець (19.Мітько, 26) - 4.Гаджимурадов (17.Цілик, 26), 10.Зоренко (99.Кремчанін, 39) - 2.Дзень (11.Грохольський, 34). 

Голи: Дзень (8, 15) 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер