«Динамо» (U-17) – бронзовий призер ДЮФЛУ сезону 2018/2019

«Динамо» (U-17) – бронзовий призер ДЮФЛУ сезону 2018/2019

Команди вже перетиналися на груповій стадії, і тоді підопічні Сергія Беженара та Артема Яшкіна, програючи по ходу матчу, здобули вольову перемогу – 2:1. Непростим обіцяв бути і звітний поєдинок, яким для обох суперників завершувався сезон.

Знаючи один одного, суперники доволі активно почали матч, відповідаючи атаками на атаки. Відкрити рахунок «біло-синім» вдалося на 21-й хвилині, причому зроблено це було дуже ефектно – Кулаковський, отримавши м’яча за межами штрафного майданчика, трохи правіше від центру, наважився на удар, і куля залетіла у ближній верхній кут воріт – 1:0.

Подвоїти свою перевагу динамівці спромоглися незадовго до перерви. Блізніченко, відгукнувшись на простріл із флангу, намагався завдати удару, але суперник ціною порушення правил не дозволив Віктору цього зробити. У підсумку, пенальті чітко реалізував Ванат, а от Блізніченко через пошкодження не зміг продовжити гру.

Незабаром після поновлення гри львів’яни відіграли один м’яч, коли після розіграшу стандартного положення динамівські захисники дозволили нападнику «Карпат» завдати удару з меж штрафного майданчика. Мінімальна перевага в рахунку трималася до останніх хвилин, коли Здирко заробив пенальті й сам же його реалізував, тим самим знявши всі питання про переможця та володаря бронзових медалей чемпіонату ДЮФЛ України серед команд U-17 сезону 2018/2019.

ДЮФЛУ U-17. Матч за третє місце

«Динамо» – «Карпати» (Львів) – 3:1

«Динамо»: 99. Червінський, 29. Забарний, 55. Вівчаренко, 6. Кузик, 17. Бражко (14. Козленко, 64), 21. Сологуб (4. Гук, 52), 23. Кулаковський, 19. Скорко (3. Кирилюк, 57), 8. Рязанцев (22. Здирко, 59), 7. Ванат, 97. Блізніченко (9. Ісадченко, 40).

Запасний: 57. Слуцький.

Голи: Кулаковський (21), Ванат (37, пен.), Здирко (86, пен.) – (48).

Відзначимо, що у фіналі донецький «Шахтар» обіграв столичну «Зміну-Оболонь» – 4:0, ставши чемпіоном у цій віковій групі.

На церемонії нагородження, окрім бронзових медалей та почесного кубка, капітан «Динамо» Костянтин Вівчаренко був відзначений особистою нагородою як найкращий захисник фінального турніру.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер