«Динамо» U-16 здобуло другу перемогу та продовжує боротьбу за Зимовий Кубок ДЮФЛ

«Динамо» U-16 здобуло другу перемогу та продовжує боротьбу за Зимовий Кубок ДЮФЛ

Підопічні Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка не стали відкладати забиті м’ячі надовго та одразу взялися до справи. Спочатку після передачі Опанасенка дальнім ударом з кута штрафного майданчика відзначився Малиш. Незабаром до нього приєднався Демиденко, якого один на один до воріт суперника вивів Березанський. До великого рахунок довів Попов після передачі від кутової позначки: Опанасенко влучив у поперечину, а Кирило головою добив м’яч у сітку.

У другому таймі із різницею у дві хвилини забили Богдан та Волошин. Перший у межах штрафного майданчика проявив індивідуальну майстерність, обіграв двох суперників та став автором четвертого м’яча. А другий після передачі того ж Богдана ударом головою встановив остаточний рахунок.

- Перший тайм вийшов змістовнішим, - відзначив після матчу тренер «Динамо» U-16 Сергій Процюк. - Після перерви за рахунку 3:0 ми провели заміни, стрункість гри дещо порушилася, хлопці почали трохи перетримувати м’яч, грати більше на себе, а не на команду, але суперник це дозволяв. Словом, за змістом вийшло два різних тайми.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група 1. 3-й тур

«Динамо» U-16 – ДЮСШ-15 - 5:0 (3:0)

«Динамо» U-16: Ігнатенко, Мазур, Хрипчук, Опанасенко (Боль, 41), Базілєєв, Березанський (Баранюк, 41), Меладзе (Скрипник, 51), Осадець (Трикоз, 41), Малиш (Закружний, 41), Демиденко (Волошин, 51), Попов (Богдан, 41).

Голи: Малиш (6), Демиденко (14), Попов (24), Богдан (61), Волошин (63).

Після жеребкування, що відбудеться 4-го лютого, «Динамо» U-16 дізнається ім’я свого суперника у наступній стадії змагань. Відзначимо, що матчі 1/8 фіналу відбудуться 9/10 та 16/17 лютого.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер