В активі «Динамо» U-16 друга перемога на Зимовому Кубку ДЮФЛ

В активі «Динамо» U-16 друга перемога на Зимовому Кубку ДЮФЛ

У групі «Київ» змагається динамівська команда під керівництвом Сергія Беженара та Артема Яшкіна. Після важкої перемоги над ФК «Любомир» 3:1 3-го лютого наші хлопці провели другий матч проти київського ОК ім. І. Піддубного. Динамівці не залишили шансів супернику, забивши у кожному з таймів по три м’ячі, на які номінальні гості не змогли відповісти.

Уже на початку зустрічі Ілля Забарний підключився на подачу з кутової позначки та головою спрямував м’яч у ворота. Подвоїв рахунок Степан Сологуб після хорошо прострілу справа у виконанні Данила Скорка. Активний пресинг у виконанні нашої команди призвів до третього забитого м’яча, який до свого активу записав Владислав Ванат. Після перерви той же Ванат продовжив розгром опонента після хорошої комбінації та прострілу справа. Оформив дубль і Забарний, який знову був активним під час подачі кутового у виконанні Віктора Близниченка. А остаточний рахунок після передачі Дениса Кузика зліва встановив Владислав Велетень, який замкнув дальню стійку.

- Ми повністю переграли суперника та контролювали хід зустрічі, - відзначив після матчу наставник Сергій Беженар. – Могли забивати ще 3-4 м’ячі, мали можливість оформлювати хет-трик Ванат та Забарний, також мяч влучав у стійку. Добре, що моменти є, що ми їх створюємо після комбінацій та стандартних положень. Плюс, задоволені ставленням хлопців до цієї гри.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група «Київ». 2-й тур

«Динамо» U-16 – ОК ім. І. Піддубного – 6:0 (3:0)

«Динамо» U-16: Слуцький, Забарний (Кирилюк, 60), Вівчаренко, Скорко, Кузик, Железняк (Турко, 55), Бражко (Гук, 50), Гладковський (Велетень, 45), Близниченко (Здирко, 55), Сологуб (Рязанцев, 36), Ванат.

Голи: Забарний (10, 50), Сологуб (25), Ванат (33, 40), Велетень (68).

Нагадаємо, свій наступний матч на Зимовому Кубку ДЮФЛУ «Динамо» U-16 проведе завтра, 4-го лютого, проти київської «Зірки». Початок зустрічі о 12.00.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер