«Динамо» U16 здобуло другу перемогу на Зимовому Кубку ДЮФЛ (Оновлено)

«Динамо» U16 здобуло другу перемогу на Зимовому Кубку ДЮФЛ (Оновлено)

У суботу відбулися матчі другого туру групового раунду. У групі 1 команда Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза у манежі заміської клубної бази приймала житомирське «Полісся», якому не залишила шансів, перемігши із розгромним рахунком 6:0.

Наша команда досить швидко повела у рахунку, коли на 11-й хвилині відзначився Царенко. До кінця тайму перевага нашої команди так і залишалася мінімальною, поки на 40-й хвилині рахунок не подвоїв Горбач. Розгром суперника кияни продовжили вже після перерви, коли відзначилися Білоусов та Поліщук. А ще через три хвилини суперник збив Подоляка у власному штрафному майданчику, і пенальті реалізував сам постраждалий. А остаточний рахунок за дві хвилини до фінального свистка встановив Білоусов, який записав на свій рахунок дубль.

Відзначимо, що «Полісся» догравало матч вдесятьох після вилучення їхнього гравця незадовго до фінального свистка.

- Ми мали повну перевагу, досить швидко забили перший м'яч, хоча могли це зробити і раніше, - зазначив після поєдинку тренер Юрій Дмитрулін. - Після цього команда суперника опустилася в оборону, яку було непросто розкрити, але за рахунок активних дій футболістів, флангових проходів ми забили другий м'яч, а після перерви - третій. «Полісся» зупинилося, розкрилося, а у нас з'явилися вільні зони. Очевидно, житомирці залишили багато сил у вчорашньому матчі, плюс, позначився переїзд, тому виглядали вони не найкращим чином.

Ми ж своєю грою в цілому залишилися задоволені. Звичайно, є моменти, які можна і потрібно посилити, поліпшити, словом, є, над чим працювати.

Свій наступний матч на Зимовому Кубку ДЮФЛУ «Динамо» U16 проведе завтра, 2-го лютого, проти київського ОК ім. І. Піддубного. Поєдинок пройде у манежі заміської клубної бази у Кончі-Заспі та розпочнеться о 12.00.

Коментар тренера Юрія Дмитруліна чекайте на нашому сайті пізніше.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група 1. 2-й тур

«Динамо» U16 – «Полісся» U16 – 6:0 (2:0)

«Динамо» U16: Ісаченко, Бенедюк (Николишин, 65), Канаєв (Анікеєв, 61), Чубатий, Єременко, Ганжола, Мельниченко (Магаляс, 61), Царенко (Подоляк, 51), Слесар (Александров, 41), Пастух (Білоусов, 51), Горбач (Поліщук, 41).

Голи: Горбач (11,), Царенко (40), Білоусов (51, 78), Поліщук (73), Подоляк (78, з пен).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер