«Динамо» U-16 із першого місця вийшло до наступного етапу Зимового Кубку ДЮФЛУ

«Динамо» U-16 із першого місця вийшло до наступного етапу Зимового Кубку ДЮФЛУ

«Динамо»16 у групі «Київ» зустрілися із ДЮСШ-15.

Підопічні Сергія Беженара та Артема Яшкіна знову порадували глядачів результативною грою, забивши шість м’ячів без відповіді. Щоправда, суперник довго чинив опір, і вийти вперед господарі зуміли не одразу. У першому таймі відзначилися Володимир Бражко після розіграшу кутового, Владислав Ванат після хорошої комбінації та прострілу зліва у виконанні Дениса Кузика, а також Єгор Глушач ударом головою після передачі зліва.

А у другому таймі прекрасним ударом у дальній кут відзначився Віктор Блізніченко після сольного проходу та зміщення з флангу, згодом гол до свого активу записав Володимир Здирко, а остаточний рахунок установив Євген Рязанцев: після розіграшу в стінку він на швидкості увірвався до штрафного майданчика та влучно пробив.

- Ми повністю контролювали гру, почали з більш позиційних атак, адже суперник відходив назад та компактно оборонявся на своїй половині поля, – прокоментував поєдинок наставник Сергій Беженар. – Але за рахунок руху та передач м’яча змусили суперника капітулювати. Отримавши м’яч, вони били вперед у надії зачепитися та провести атаку, але всі наші лінії зіграли добре і не дозволили ДЮСШ-15 нічого створити біля власних воріт. Той, хто постійно відбирає м’яч, втрачає сили. Після того, як ми відзначилися зі стандарту, з’явилися зони, і гра перейшла повністю під наш контроль. Залишилися задоволеними ставленням наших хлопців – вони додавали від матчу до матчу. Поки що перебуваємо на підготовчій стадії, і на цьому етапі ми розподіляли ігровий час майже порівну між усіма футболістами, які були у нас у заявці. Усі старалися, молодці.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група «Київ». 5-й тур

«Динамо» U-16 – ДЮСШ-15 – 6:0 (3:0)

«Динамо» U-16: Червинський, Забарний, Вівчаренко (к), Скорко, Кузик, Бражко (Рязанцев, 46), Глушач (Сологуб, 55), Гладковський (Гук, 36), Блізніченко (Велетень, 57), Ісадченко (Здирко, 50), Ванат.

Голи: Бражко (26), Ванат (30), Глушач (34), Близниченко (46), Здирко (55), Рязанцев (65).

Таким чином, «Динамо» U-16 здобуло п’ять перемог у п’яти матчах, набрало максимальну кількість очок та з першого місця вийшло з групи. Тепер на Зимовому Кубку ДЮФЛУ буде невелика перерва, яка триватиме близько тижня, а потім відбудуться стикові матчі. До фінального раунду потраплять вісім команд, які будуть розділені на дві групи по чотири у кожній.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер