«Динамо» U16 з перемоги розпочало виступи на LFF Independence Cup 2019

«Динамо» U16 з перемоги розпочало виступи на LFF Independence Cup 2019

Нагадаємо, що за головний приз змагаються 8 колективів, поділених на дві групи. Кияни потрапили до групи «А» разом із німецькою «Гертою», польською «Ягелонією» та першою командою збірної Латвії U16. Ігри проходили на полях стадіону у Ієцаві та складалися з двох таймів по 30 хвилин. У перший день змагань, 9-го серпня, наша команда провела два матчі. Зранку українці зустрілися із першою командою збірної Латвії U16.

Матч розпочався із неприємності для киян: вже перша ж атака господарів призвела до взяття воріт, коли після помилки воротаря Даріо Шітс із меж штрафного майданчика відправив м’яч у сітку. Але, зважаючи на те, як розгорталися подальші події на полі, цю прикрість можна назвати радше випадковістю.

Одразу ж динамівці мали нагоду зрівняти рахунок: на ударній позиції опинився Горбач,  але з його ударом з лівого кута воротарського майданчика впорався воротар. Втім, вже через кілька хвилин нашій команді все ж вдалося зрівняти рахунок: суперники ціною фола у власному штрафному майданчику були змушені зупиняти Царенка, а справедливий пенальті чітко реалізував Єременко, відправивши м’яч у лівий від себе кут воріт. Ще через кілька хвилин кияни заробили небезпечний стандарт поблизу півкола перед штрафним майданчиком, але Горбач влучив у стінку, а подачу з кутового, який послідував одразу після цього, на дальній стійці ледь не замкнув Єременко – йому завадив захисник.

Загалом, ближче до середини тайму українці цілковито перехопили ініціативу і часто загрожували володінням латвійців як з близької, так і з дальньої дистанції. Часто атаки нашої команди латвійці, які не встигали за динамівськими футболістами, були змушені зупиняти за допомогою фола. Один із таких штрафних ударів метрів з 20-ти призвів до того, що удар Ганжоли прийняла на себе поперечина! Слід відзначити, що і господарі часом відповідали досить небезпечно, і після ударів їхніх нападників м’яч кілька разів розминувся зі стійкою та поперечиною на лічені сантиметри.

А ось українці, на відміну від суперника, своїм моментом скористалися сповна: незадовго до свистка на перерву наша команда провела стрімку контратаку, у завершальній стадії якої Царенко віддав чудову передачу на Горбача, і Ігор майстерно розпорядився м’ячем, відправивши його точно у дальній кут воріт.

На початку другого тайму команди обмінялися небезпечними моментами, причому до того, аби забити знову, ближчими були динамівці, які активно використовували фланги, робили небезпечні простріли та подачі. У виконанні суперника слід відзначити два реальні моменти, які могли привести до взяття воріт. В обох випадках надійно зіграв наш воротар Ісаченко, який спочатку чисто вибив м’яч рукою з-під ніг у нападника, який виходив сам на сам після втрати м’яча у центрі поля. А через хвилину Богдан зреагував на удар із лінії воротарського майданчика, відбивши м’яч та ліквідувавши загрозу. І тут повторився сценарій першого тайму, коли у наступній же атаці кияни реалізували свій момент: з першим ударом упорався воротар, але на добиванні першим опинився Ганжола, який спрямував м’яч у кут воріт. Ще варто відзначити удар Фернандо з гострого кута в зовнішній бік сітки та кілька перспективних стандартних положень у виконанні нашої команди, але до фінального свистка рахунок більше не змінювався.

«LFF Independence Cup 2019», Груповий етап. 1-й тур

9.08.2019. Iecava. Iecavas Novada Stadions.

«Динамо» U16 - Збірна Латвії U16 – 3:1 (2:1)

«Динамо»: 1. Ісаченко, 16. Канаєв, 4. Філатов, 3. Волковицький (20. Фернандо, 31), 2. Єременко (23. Корінний, 54), 18. Мельниченко (14. Титаренко, 49), 9. Ганжола (22. Подоляк, 54), 8. Бенедюк, 7. Слесар (19. Березинець, 49), 5. Царенко (15. Александров, 51), 11. Горбач.

Голи: Єременко (6, з пен.), Горбач (29), Ганжола (50) – Шітс (1).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер