«Динамо» U16 візьме участь у Зимовому Кубку ДЮФЛ

«Динамо» U16 візьме участь у Зимовому Кубку ДЮФЛ

Традиційно в ньому візьмуть участь футболісти вікової категорії U16 (гравці 2004-го року народження). Для представників першої ліги дозволяється вихід на поле гравців 2003-го року народження. Київське «Динамо» буде представлене на змаганнях командою під керівництвом Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза.

У першому етапі, який являтиме собою груповий раунд, візьмуть участь 63 команди, поділені на 16 груп. Матчі пройдуть із 31-го січня до 2-го лютого в Києві, Щасливому, Чернігові, Львові, Ужгороді, Хмельницькому, Харкові, Сумах, Краматорську, Дніпрі, Запоріжжі, Маріуполі та Миколаєві.

Стикові матчі 1/8 та 1/4 фіналу, які складатимуться з двох поєдинків, відбудуться в лютому, а переможець Зимового Кубку ДЮФЛ буде визначений 8-го березня у фінальному раунді.

Разом із «Динамо» U16 за вихід із групи 1 (Київ) поборються ОК ім. І. Піддубного, столичний «Локомотив» та житомирське «Полісся».

Пропонуємо до вашої уваги розклад матчів за участі динамівців:

31 січня 1-й тур «Динамо» - «Локомотив». Початок о 12.00

1 лютого 2-й тур «Динамо» - «Полісся». Початок о 14.00

2 лютого 3-й тур «Динамо» - ОК ім. І. Піддубного. Початок о 12.00

Усі поєдинки пройдуть в манежі НТБ Динамо у с. Віта-Литовська. Запрошуємо всіх охочих підтримати нашу команду, вхід вільний.

Відзначимо, що до 1/8 фіналу потраплять лише переможці своїх груп. У разі вдалого виступу динамівці на цій стадії зустрінуться з командою, що посяде перше місце в сусідній групі 2 (Київ), де представлені дві команди ДЮСШ-15 (вікові категорії U16 та U15), КОДЮСШ «Чемпіон» та ФК «Любомир» (Ставище).

Нагадаємо, що переможцями чотирьох попередніх турнірів ставали юні футболісти київського «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер