«Динамо» U16 у першому матчі Зимового Кубку ДЮФЛ перемогло «Локомотив» (ВІДЕО)

«Динамо» U16 у першому матчі Зимового Кубку ДЮФЛ перемогло «Локомотив» (ВІДЕО)

Сьогодні, 31 січня, «Динамо» провело свій перший матч у групі 1. Суперником підопічних Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза став київський «Локомотив». Відзначимо, що футболісти у складі суперника були на рік старшими за динамівців. Матчі за участі цієї вікової групи проходять у манежі заміської клубної бази та тривають два тайми по 40 хвилин.

Уже за перші півгодини гри господарі забезпечили собі перевагу у три м’ячі, а після перерви забили ще два. Щоправда, другий тайм наша команда догравала у меншості, а «Локомотив» зміг забити м’яч престижу, тож у підсумку – 5:1.

Динамівці розпочали гру активно та вийшли уперед вже на перших хвилинах, завдяки голу Мельниченка зі стандарту із меж півкола перед штрафним майданчиком. У середині тайму починання партнера підтримав Пастух. Спочатку Царенко прорвався до володінь суперника зліва, але з його ударом у площину впорався воротар. М’яч відскочив до Пастуха, який метрів з 13-ти переправив його у сітку. До великого рахунок довів Чубатий, скориставшись хорошою передачею Слесаря з флангу та помилкою в обороні «Локомотива» між захисником та воротарем.

У другому таймі розгром суперника продовжив капітан команди Царенко, який зіграв на випередження, набіг до штрафного майданчика, першим дотиком прийняв м’яч, а другим з району лівого кута воротарського майданчика точно замкнув гострий простріл партнера. Після цього «Локомотив» зусиллями Левченка зміг один м’яч відквитати з пенальті, призначеного за фол Волковицького у власному штрафному майданчику. Більш того, наш футболіст отримав червону картку, тож догравали поєдинок динамівці у меншості. Утім, це не завадило господарям забити ще раз. Остаточний рахунок встановив Уваров, реалізувавши вихід один на один із воротарем.

- На початку зустрічі у наших діях була невелика метушня, але потім розібралися, підказали хлопцям, як перебудуватися, і почали виникати моменти, - зазначив після гри старший тренер Юрій Дмитрулін. - У першому таймі зіграли добре, виконали все те, що було необхідно і про що домовлялися. А другий тайм почали неспішно, хоча моменти біля чужих воріт ми все одно створювали. Потім отримали необов'язкову червону картку, пропустили з пенальті, але пізніше вирівняли гру і довели її до логічного завершення - перемоги.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U16 проведе завтра, 1-го лютого, проти житомирського «Полісся». Поєдинок пройде в манежі заміської клубної бази в Кончі-Заспі та розпочнеться о 14.00.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група 1. 1-й тур

«Динамо» U16 – ФК «Локомотив» U17 - 5:1 (3:0)

«Динамо» U16: Кочерга (Ісаченко, 45), Бенедюк (Николишин, 55), Канаєв (Анікеєв, 41), Волковицький, Чубатий (Чеповий, 41), Мельниченко, Царенко, Александров (Ганжола, 41), Слесар (Давлатов, 41), Пастух (Уваров, 55), Горбач.

Голи: Мельниченко (7), Пастух (19), Чубатий (29), Царенко (55), Уваров (71) – Левченко (67, з пен.)

Вилучений: Волковицький (67).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер