«Динамо» U16 у першому матчі чвертьфіналу Зимового Кубку ДЮФЛ зіграло внічию з «Металургом»

«Динамо» U16 у першому матчі чвертьфіналу Зимового Кубку ДЮФЛ зіграло внічию з «Металургом»

Суперником підопічних Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза стали однолітки з ДЮСШ запорізького «Металурга». Поєдинок вийшов непростим і завершився бойовою нічиєю 2:2. Причому всі м’ячі були забиті в першому таймі. Двічі динамівці виходили вперед, і обидва рази гостям удавалося відігратися.

Спочатку суперники у власному штрафному майданчику збили Слесаря, і пенальті чітко реалізував Єременко, незабаром запорожці змогли зрівняти рахунок. За 15 хвилин до свистка на перерву відзначився Давлатов, який влучним ударом головою замкнув подачу від кутової позначки. Але гості ще до перерви знову змогли відновити рівновагу: цього разу вони теж відзначилися з пенальті, який заробив Волковицький, не по правилах зігравши у штрафному майданчику проти гравця суперника. Запорожці навіть мали можливість вирвати перемогу, коли один із гравців вийшов віч-на-віч із нашим воротарем, перекинув його, але м’яч прийняла на себе поперечина, і футбольне щастя було на боці нашої команди.

Відзначимо, що матч-відповідь відбудеться за тиждень, 29-го лютого, у Запоріжжі, початок об 11.00.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. 1/4 фіналу, перший матч

«Динамо» U-16 – ДЮСШ «Металург» (Запоріжжя) – 2:2 (2:2).

«Динамо» U-16: Ісаченко, Бенедюк, Волковицький (Канаєв, 41), Чубатий (Подоляк, 65), Єременко, Мельниченко, Александров, Пастух, Давлатов (Уваров, 60), Слесар (Білоусов, 72), Царенко.

Голи: Єременко (17, з пен.), Давлатов (31) – (26), (39, з пен.).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер