«Динамо» U16 у першому матчі 1/8 фіналу Зимового Кубку ДЮФЛ розгромило «Любомир»

«Динамо» U16 у першому матчі 1/8 фіналу Зимового Кубку ДЮФЛ розгромило «Любомир»

Суперником підопічних Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза стала команда з Київської області «Любомир» (Ставище).

Наша команда не залишила шансів супернику, розгромивши його з рахунком 12:0. Хет-триком відзначився Подоляк, по дублю на свій рахунок записали Царенко та Пастух, ще по одному м’ячу забили Єременко, Ганжола, Слесар, Александров та Давлатов. Уже в перші 20 хвилин динамівці чотири рази поцілили у ворота суперника, стільки ж м’ячів вони забили і під час другої 20-ти хвилинки. А після перерви не зупинилися і продовжили розгром «Любомира», забиваючи м’ячі на будь-який смак.

- Зрозуміло, що зустрічалися різні за класом команди, - зазначив після гри старший тренер Юрій Дмитрулін. – Радує, що наші хлопці знають і розуміють, за рахунок чого потрібно обігравати такі команди, а також – що вони виконують те, про що ми домовлялися. Після перерви вони не зупинилися і продовжували грати в тому ж ключі. Тому й удалося досягти такого результату.

Нагадаємо, що матч-відповідь відбудеться за тиждень, 15-го лютого, у манежі бази «Динамо» в Кончі-Заспі. Про час початку поєдинку буде повідомлено додатково.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. 1/8 фіналу, перший матч

«Динамо» U-16 – «Любомир»12:0 (8:0).

«Динамо» U-16: Ісаченко, Бенедюк, Канаєв, Волковицький (Чубатий, 41), Єременко, Мельниченко (Анікеєв, 55), Ганжола (Подоляк, 41), Царенко (Білоусов, 60), Слесар (Давлатов, 41), Пастух (Уваров, 55), Александров.

Голи: Царенко (3, 39), Пастух (9, 33), Єременко (18), Ганжола (19), Слесар (30), Александров (35), Подроляк (49, 52, 70), Давлатов (61).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер