«Динамо» U16 у матчі-відповіді 1/8 фіналу Зимового Кубку ДЮФЛ знову перемогло «Любомир»

«Динамо» U16 у матчі-відповіді 1/8 фіналу Зимового Кубку ДЮФЛ знову перемогло «Любомир»

Нагадаємо, у першому матчі, що відбувся тиждень тому, підопічні Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза не залишили шансів супернику, розгромивши його з рахунком 12:0. Цього разу матч відбувся на полі бази ДЮФШ «Динамо» на Нивках, і наша команда перемогла зі скромнішим рахунком 3:0.

У першому таймі відзначився Царенко, завдяки індивідуальним діям: Антон змістився з флангу в середину, на замаху прибрав суперника, увійшов до штрафного майданчика і влучно пробив у дальній кут. Схожим чином він забив і третій м’яч, установивши остаточний рахунок. А до цього ще один гол записав на свій рахунок Канаєв: після подачі від кутової позначки наш футболіст зіграв на випередження, прокинув м’яч на дальню стійку, яку і замкнув Канаєв.

Тож, за підсумками двох поєдинків наша команда впевнено вийшла до чвертьфіналу Зимового Кубку ДЮФЛ. Ця стадія теж складається з двох матчів, які відбудуться 22 лютого та 29 лютого. «Динамо» U16 зустрінеться з переможцем пари ДЮСШ «Металург» (Запоріжжя) – ДЮФШ ФК «Миколаїв».

Зимовий Кубок ДЮФЛ. 1/8 фіналу, матч-відповідь

«Динамо» U-16 – «Любомир» - 3:0 (1:0).

«Динамо» U-16: Кочерга, Чубатий, Мельниченко, Канаєв, Ніколишин (Александров, 49), Анікеєв, Подоляк (Білоусов, 55), Царенко (к), Пастух, Горбач (Уваров, 41), Слесар (Чеповой, 72).

Голи: Царенко (26, 75), Канаєв (70).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер