«Динамо» U-16 та U-14: два розгроми в Черкасах

«Динамо» U-16 та U-14: два розгроми в Черкасах

Поєдинки пройшли за складних погодних умов (ішов мокрий сніг, плюс дув сильний вітер), але це не завадило «біло-синім» здобути розгромні перемоги.

Першими на поле вийшли старші футболісти – 2001 року народження. Зігравши внічию з «Шахтарем» цими вихідними, динамівці прагнули реабілітуватися та здобули переконливу перемогу. Підопічні Андрія Анненкова та Олександра Собковича атакували багато й різноманітно, подовгу розігруючи м’яча на половині поля суперника, що втілилося у три голи ще до перерви (дублем відзначився Максим Завгородній), причому всі м’ячі влетіли в сітку воріт після ударів із меж штрафного майданчика. У другому таймі малюнок гри не змінився, от тільки «біло-сині» дозволили супернику забити гол престижу, якому черкащани раділи так сильно, немов цей м’яч став для них переможним. У воротах же суперника киянам вдалося відзначитися ще чотири рази (ще один дубль у матчі записав на свій рахунок Вікентій Волошин, який активно провів увесь матч), оформивши вже сьому розгромну перемогу в цьому сезоні.

Андрій Анненков, старший тренер «Динамо» U-16:

- Якщо дивитися на результат, то можна сказати, що гра вийшла легкою для нас. Однак якість поля та погодні умови не могли не позначитися на нашій грі. Хлопці – молодці, не допустили недооцінки суперника, витримали те, що ми від них вимагали, не звалювалися на довгі передачі, а намагалися грати в комбінаційний футбол. Звичайно, був брак у передачах, але це не дивно – головне, які думки у них, які рішення приймаються на полі. Погодні умови були складними для обох команд, і характер футболісти мають демонструвати в кожній грі, незалежно від погоди.

Якщо оцінювати перше коло, то можна поставити хлопцям позитивну оцінку. За цей час ми втратили очки лише в матчі з «Шахтарем», зігравши внічию, але при цьому продемонстрували хорошу змістовну гру. Так, у нас не було багато моментів, але сама гра та її малюнок нас влаштували.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-16. Група 2. 8-й тур

«Дніпро-80» (Черкаси) – «Динамо» – 1:7 (0:3)

«Динамо»: 1. Клочай (57. Слуцький, 58), 3. Буценко (5. Біловар, 46), 4. Дмитрук, 14. Ярош (2. Пінчук, 46), 10. Білик, 20. Бодня, 7. Надольський (17. Гуров, 46), 9. Волошин Вікентій, 16. Духота (8. Єфименко, 46), 10. Крук (11. Шулянський, 53), 15. Завгородній (22. Дероган, 46).

Голи: Мандибура (50) – Завгородній (8, 34), Волошин Вікентій (28, 78), Дероган (47), Крук (52), Єфименко (79).

Куди складнішим виявився поєдинок для наймолодших вихованців ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського – 2003 року народження. Черкащани чинили гідний опір і завдяки реалізованому виходу віч-на-віч вели в рахунку після першого тайму. Однак тренерський штаб киян в особі Віталія Косовського та Сергія Процюка відреагував на такий перебіг подій, зробивши відразу після перерви чотири заміни, які в підсумку спрацювали та принесли результат. Особливо класним вийшов останній гол у матчі – Назар Волошин узяв ініціативу на себе, пройшов із центру поля цілу групу гравців оборони суперника та точно пробив повз голкіпера.

Віталій Косовський, старший тренер «Динамо» U-14:

- Важкий матч вийшов – як у функціональному плані, так і в плані психології. Після перемоги над «Шахтарем» деякі футболісти, напевно, переоцінили власні можливості. Дали шанс зіграти хлопцям, які отримують менше ігрової практики, натомість команда вийшла з недостатньою концентрацією, якоюсь розслабленою, що в підсумку призвело до пропущеного м’яча після контратаки. Добре, що ми вчасно зорієнтувалися, провели кілька замін, тому другий тайм уже був зовсім іншим.

Підсумки першого кола, якщо дивитися турнірну таблицю, можна оцінити позитивно, оскільки ми поки перебуваємо на першому місці. Що стосується гри, ми пояснюємо хлопцям, що від матчу до матчу потрібно додавати. Триває процес навчання, не стоїмо на місці, відповідно, сподіваємося, що з кожним матчем їхня майстерність буде лише зростати.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-14. Група 2. 8-й тур

«Дніпро-80» (Черкаси) – «Динамо» – 1:4 (1:0).

«Динамо»: 36. Жилкін, 21. Ставничий, 5. Волинець, 16. Бунчуков (19. Волошин Назар, 31), 16. Базилеєв, 2. Моторний (20. Мазур, 31), 17. Хрипчук, 6. Бойко (10. Трикоз, 31), 7. Попов, 11. Шут (9. Демиденко, 31), 23. Карась.

Голи: Черненко (11) – Трикоз (45), Попов (52), Карась (59), Волошин Назар (70).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер