«Динамо» U-16 стало переможцем турніру пам'яті Віталія Дараселія! (фото, відео)

«Динамо» U-16 стало переможцем турніру пам'яті Віталія Дараселія! (фото, відео)

У фіналі підопічні Андрія Анненкова та Олександра Собковича зустрічалися з голландським «АЗ» (Алкмаар), який уже обігравали на груповому етапі 2:0. Основний час закінчився внічию 1:1, а в серії пенальті більш холоднокровними і витриманими виявилися кияни.

- Як і очікувалося, фінальний поєдинок вийшов непростим, - поділився своїми враженнями після перемоги старший тренер ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського Олександр Іщенко. - Дуже багато сил та емоцій було віддано в попередньому протистоянні з міланським «Інтером» - енерговитратний вийшов матч. Крім цього, напередодні вирішальної зустрічі ми выдрядили до розташування збірної України U-17 нашого провідного футболіста Вікентія Волошина, який приєднався до хлопців 2000-го року народження в підготовці до фінальної частини чемпіонату Європи-2017, що пройде в Хорватії.

У першому таймі, завдяки індивідуальній майстерності, нашій команді вдалося створити чудовий момент для взяття воріт, проте, на жаль, реалізувати його не вийшло. А ось суперник своїм шансом скористався на початку другого тайму, коли капітан голландців №4 вивів свою команду вперед. Втім, слід віддати належне нашим хлопцям - вони змогли вистояти і дотиснути опонента в кінці зустрічі, забитий м'яч до свого активу записав Надольский.

Оскільки додатковий час регламентом турніру не передбачався, переможець визначався в серії післяматчевих пенальті. Тут нерви виявилися міцнішими у динамівців - вони точно реалізували чотири своїх удари, а алкмаарці двічі промахнулися. У підсумку, до останнього удару справа так і не дійшла - ми перемогли достроково.

Церемонія нагородження пройшла в дуже урочистій атмосфері, немов хлопці Лігу чемпіонів виграли (посміхається). Організатори вручили футболістам кубок, який важить 25 кг! Тож довелося потрудитися, щоб підняти важкий трофей над головою (посміхається).

Загалом, цей турнір був дуже корисний для нас у багатьох аспектах, ми залишилися задоволені проведеними матчами і рівнем суперників. Вдячний президенту нашого клубу Ігорю Суркісу за можливість узяти в ньому участь.

Відзначимо, що за підсумками турніру динамівці отримали три індивідуальні нагороди. Найращим воротарем був визнаний Валентин Моргун, приз найкращому гравцю турніру отримав Максим Завгородній, а найкращим бомбардиром став Ярослав Надольский.

*фото www.fcdinamo.ge

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер