«Динамо» U-16 обіграло «Чорноморець» у першому чвертьфінальному матчі Зимового Кубку ДЮФЛ

«Динамо» U-16 обіграло «Чорноморець» у першому чвертьфінальному матчі Зимового Кубку ДЮФЛ

У манежі клубної бази в Кончі-Заспі підопічні Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка впевнено переграли суперника з рахунком 4:0, забивши по два м'ячі в кожному з таймів. Дублем відзначився Ілля Скрипник, ще по м'ячу забили Руслан Березанський та Матвій Трикоз.

- Судячи з рахунку, здається, що перемога далася нам легко, - відзначив після гри тренер Сергій Процюк. – У складі «Чорноморця» грали хлопці на рік молодші за наших. Результат результатом, але ми вимагаємо від гравців насамперед якісного виконання завдань, хочемо бачити ігровий малюнок на полі. До 25-ї хвилини, поки Скрипник не забив перший м’яч, на жаль, ми не побачили тієї гри, яку ми вимагаємо від хлопців. Тому маємо великі претензії до усіх в ігровому плані та у виконанні своїх прямих обов’язків.

Що стосується реалізації, ми забили хороший перший м’яч, розігравши комбінацію, другий  - теж. У принципі, всі мячі були забитиі після ігрових ситуацій. Лише до четвертого призвів вдало виконаний штрафний удар Трикозом, який здорово спрямував м’яч у той кут, у який було потрібно. Але разом із цим було багато помилок, як індивідуальних, так і командних. Другий тайм в ігровому плані вийшов набагато кращим, але певні питання все одно залишилися.

- Результат хороший, приємний, можна їхати до Одеси без надмірної агресивності та злості, а грати більш розкуто, - вважає капітан команди Антон Боль. – У нашого воротаря та захисників особливих проблем сьогодні не було. Траплялися обрізки, але, як відомо, у футболі без помилок не буває. Що стосується тренувань, ми робили більше бігової роботи, а протягом останніх двох тижнів вже переважно працювали над технікою, тож прогрес є. Звісно, нам хочеться виграти Зимовий Кубок ДЮФЛ, але такого завдання перед нами цілеспрямовано не ставили – ми просто готуємося до відновлення сезону.

- Спочатку нам сказали пресингувати суперника протягом усієї гри, тому що ми знали, що ця команда добре тримає мяч, тож намагалися це робити, але десь втомилися, і не усе виходило, - прокоментував перемогу автор дубля Ілля Скрипник. – Коли забивав перший гол, перехопив м’яч у центрі і одразу розпочав атаку, віддав пас на Осадця, він повернув мені передачу, і я у дотик забив. А у другому випадку мяч був у нападника, під нього мав хтось підлаштуватися, і це зробив я – просто наші форварди робли на мене скидання, і мені залишалося лише забити. Вони добре грали, а я перебував у потрібному місці у потрібний час. Ми перемогли 4:0, думаю, в Одесі вже буде простіше, зможемо спокійніше награвати комбінації.

Відзначимо, що матч-відповідь відбудеться за тиждень, у суботу, 2-го березня, в Одесі.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. 1/4 фіналу, перший матч

«Динамо» U-16 - «Чорноморець» U-15 – 4:0 (2:0)

«Динамо» U-16: Ігнатенко, Король (Мазур, 65), Боль (к), Пусь, Базілєєв, Баранюк (Хацкевич, 74), Скрипник (Березанський, 57), Осадець (Трикоз, 53), Малиш (Демиденко, 26), Волошин, Попов (Богдан, 41).

«Чорноморець» U-15 (стартовий склад): Ступак, Граждан, Мельничук (к), Гриньків, Доброван, Василенко, Бешляга, Махорін, Вислоцький, Мельниченко, Колодежний.

Голи: Скрипник (24, 33), Березанський (72), Трикоз (80).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер