«Динамо» (U-16) починає й перемагає!

«Динамо» (U-16) починає й перемагає!

У першому матчі групового етапу підопічні Павла Нєвєрова та Юрія Дмитруліна впевнено перемогли львівський УФК 3:0, а забиті м'ячі на свій рахунок записали Крилюк, Ориховський та Книш. Зазначимо, що команди цього віку грають два тайми по 40 хвилин.

У першій половині зустрічі відчутною перевагою володіли львів'яни. Вже до 10-ї хвилини тренерському штабу нашої команди довелося провести дві вимушені заміни, оскільки через пошкодження не змогли продовжити гру Куканьков та Шевченко. Але динамівцям вдалося з честю вийти із ситуації, що склалася, витримати натиск суперника й переломити перебіг подій на свою користь. Упевненості команді додав швидкий гол, який вдалося забити відразу після перерви, коли Ориховський пройшов лівим флангом та прострілив майже від лицьової лінії. Захисник львів'ян хотів вибити м'яча, але зробив це невдало, Крилюк опинився поруч та проштовхнув м'яча до сітки.

Після цього суперник почав нервувати, порушувати правила й отримувати картки а на 57-й хвилині й узагалі залишився в меншості. Але до цього часу рахунок уже був 2:0. Це Ориховському вдався красивий та влучний дальній удар низом метрів із 20-ти у ближній кут.

Фінальну ж крапку в поєдинку поставив Книш, який спрямував м'яча до порожніх воріт після красивої комбінації.

Довести же матч до підсумкової перемоги залишалося справою техніки.

Зазначимо, що в паралельному матчі групи «Шахтар» із таким же рахунком 3:0 переграв «Металіст». У наступному турі, який відбудеться 28-го травня, «Динамо» зіграє з «Металістом», а «Шахтар» – із УФК.

«Динамо» (U-16): Солдатенко, Нестеренко, Карташов, Лук'янчук, Іродовський, Ориховський (Березанський, 70), Білкун, Циганков (Любко, 70), Куканьков (Яровий, 6), Шевченко (Крилюк, 10), Норенков (Книш, 65).

Голи: Крилюк (45), Ориховський (55), Книш (70).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер