«Динамо» U-16 на Зимовому Кубку ДЮФЛУ перемогло Збірну Києва

«Динамо» U-16 на Зимовому Кубку ДЮФЛУ перемогло Збірну Києва

У попередніх трьох матчах підопічні Сергія Беженара та Артема Яшкіна святкували впевнені перемоги, не став винятком і сьогоднішній поєдинок.

Зазначимо, що хет-трик на свій рахунок записав Володимир Здирко, а дублем відзначився Євген Рязанцев. Більшість м’ячів наша команда забивала у другому таймі. До перерви ж господарям вдалося відзначитися двічі – обидва рази наприкінці першої половини зустрічі. Спочатку Даніель Голоколосов справа віддав хорошу передачу на Данила Кирилюка, який точним ударом вивів свою команду вперед. А згодом Здирко опинився першим на добиванні після удару Микити Ісадченка та подвоїв перевагу.

Зовсім скоро після початку другого тайму динамівці розіграли хорошу комбінацію, у завершальній стадії якої Голоколосов прострілив із флангу, а Рязанцев вдало замкнув передачу. Згодом Здирко заробив пенальті та сам же його і реалізував. Продовжив розгром Рязанцев, який завдав влучного «пострілу» у дальній кут воріт приблизно з лінії штрафного майданчика. Ще один пенальті заробив Степан Сологуб, і знову Здирко не схибив із 11-метрової позначки. А остаточний рахунок установив Владислав Велетень на останній хвилині зустрічі.

- Сьогоднішній суперник мені сподобався, - зізнався після гри наставник «Динамо» U-16 Сергій Беженар. – Вони були на рік молодші за нас, але не боялися грати, йти вперед, плюс, на гру з нами вийшли дуже мотивованими та серйозно налаштованими. Словом, мені сподобалися їхні дії. Ми не залишили їм шансів, але змогли забити лише наприкінці першого тайму. Щоправда, до цього ще влучили один раз у поперечину та двічі у стійку. Багато атакували, могли забити ще, але, повторюся, відзначив би суперника – це хороша, організована команда, у якій виділяються певні гравці.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група «Київ». 4-й тур

«Динамо» U-16 – Збірна Києва U-15 – 7:0 (2:0)

«Динамо» U-16: Слуцький (Клочай, 36), Гук, Вівчаренко (к) (Турко, 36), Голоколосов, Кирилюк (Кузик, 46), Бражко (Рязанцев, 36), Глушач (Козленко, 36), Ісадченко (Семчук, 36), Гладковський (Велетень, 36), Сологуб, Здирко.

Голи: Кирилюк (29), Здирко (34, 44, з пен. 65, з пен.), Рязанцев (39, 54), Велетень (70).

Нагадаємо, свій заключний матч у груповому раунді першого етапу Зимового Кубку ДЮФЛУ «Динамо» U-16 проведе завтра, 7-го лютого, проти ДЮСШ-15. Початок зустрічі о 15.00.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер