«Динамо» U15 зіграє на міжнародному турнірі Minsk Cup-2020

«Динамо» U15 зіграє на міжнародному турнірі Minsk Cup-2020

На ньому буде представлене і київське «Динамо» командою під керівництвом тренерів Євгена Ястребінського і Андрія Фартушняка.

У змаганнях цієї вікової категорії візьмуть участь 16 команд із Білорусі, Естонії, Латвії, Литви та Росії, поділених на 4 групи по 4 колективи в кожній. «Динамо» потрапило до групи «А» разом із білоруським ФК «Мінськ», естонським ФК «Альянс» та латвійським ФК «Тукумс 2000».

Також у змаганнях беруть участь ще дві українські команди: київські «Олімпік» та «Локомотив». Серед інших учасників – білоруські БАТЕ, «Шахтар» (Солігорськ) та друга команда ФК «Мінськ», литовський ФМ «Вільнюс», естонський «Хар’ю», латвійські «Даугава» та «Даугавпілс», російські «Метеор» (Смоленськ), «Шинник» (Ярославль) та ФК «Псков-747».

Поєдинки відбудуться 29-го, 30-го, 31-го січня та 1-го лютого. Ігри триватимуть два тайма по 20 хвилин і проходитимуть у критому манежі на полі стандартного розміру. Після завершення турніру переможці та призери отримають почесні кубки і медалі, а також будуть визначені найкращі гравці в окремих номінаціях.

До вашої уваги календар матчів групового етапу за участі «Динамо» U15:

29 січня, середа

10:00 (тут і далі час київський) «Динамо» Київ – ФК «Тукумс 2000»

12:30 ФК «Мінськ» - «Динамо» Київ (час київський)

30 січня, четвер

15:00 ФК «Альянс» - «Динамо» Київ

До чвертьфіналу потраплять команди, що посіли перші два місця у своїх квартетах. Прямі відеотрансляції матчів будуть доступні на сайті footbik.by 

Виступи команди «Динамо» U15 на турнірі Minsk Cup-2020 буде всебічно висвітлено на офіційному клубному сайті. Слідкуйте за матчами та результатами!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер