«Динамо» U-15 завершило виступи на Зимовому Кубку ДЮФЛ

«Динамо» U-15 завершило виступи на Зимовому Кубку ДЮФЛ

Нагадаємо, наша команда представлена гравцями на рік молодшими. У понеділок, 5-го лютого, підопічні Євгена Лозинського та Олександра Стужука зустрілися з місцевим «Дніпром». Цей поєдинок став четвертим для динамівців за останні чотири дні.

Гра розпочалася із затримкою та одразу принесла неприємність нашій команді. Після подачі кутового м’яч у ворота Ігнатенка головою відправив Батагов, вивівши свою команду вперед. А згодом в одній із атак після переводу м’яча з лівого флангу на праву дальню стійку замкнув Маловічко. Було помітно, що гра нашим хлопцям не давалася: було багато втрат м’яча та програної боротьби. Ситуацію до критичної довів Рубчинський, після удару якого мав місце рикошет, і м’яч по-зрадницьки залетів у сітку. Ще через кілька хвилин Рубчинський оформив дубль.

У середині тайму нашій команді вдалося перемістити гру на половину поля суперника та провести кілька перспективних атак. Шанси мали Ілля Скрипник, який нещодавно вийшов на заміну, та Навін Малиш. В одному з моментів суперник не встиг за Скрипником, і був вимушений зупиняти динамівця ціною фола. Арбітр справедливо призначив пенальті, який чітко реалізував Назар Волошин. Згодом у нашого атакувального гравця був ще один хороший момент, але виконати удар вдало Назару не вдалося.

У другому таймі нашій команді вдалося провести кілька хороших випадів, та все ж перевага була за господарями. У результаті після флангової подачі Файдор головою влучно пробив із центра штрафного майданчика. А ще через кілька хвилин, завдяки індивідуальній майстерності, відзначився Едвард Кобак. В одній із атак своєї команди той же Кобак записав до свого активу ще й гольову передачу, яка для нього стала третьою у матчі, коли після його пасу справа влучного удару завдав Акбанарі. А з черговим ударом Едварда справа впорався Денис Ігнатенко. Остаточний рахунок встановив Донцов за кілька хвилин до фінального свистка.

- Тренери отримали дуже корисну інформацію з приводу того, хто як вміє терпіти, хто як ставиться до труднощів, як проявили себе новачки, - відзначив після матчу наставник Євген Лозинський. – Турнір був важкий, з кожним матчем накопичувалася втома. Якщо діти грають зі старшими суперниками, у них має бути під час турніру принаймні один вихідний, як, наприклад, у «Дніпра», який провів два матчі, мав день відпочинку, та тепер знову грає два поєдинки – це відчутний плюс. Перші 15 хвилин у наших гравців відчувався острах, припускалися дитячих помилок. На першій хвилині до голу призвело стандартне положення – дозволили супернику вистрибнути та забити. Ще два м’ячі пропустили після флангових передач, коли наші хлопці не дограли всередині – запобігати таким ситуаціям їх же не вчора навчили, а прививали протягом років п’яти: потрібно грати щільно у своєму штрафному майданчику, але сьогодні цього не було. Було помітно, що гравці і втомлені, і віддали забагато поваги «Дніпру». Ми казали їм не боятися грати у футбол, але за перші 15 хвилин пропустили вдосталь. Але зазначу, що певні моменти були непоганими, враховуючи нинішній фізичний стан. Ми тренувалися усього два тижні після відпустки – видно,що хлопці ще не у формі – ось і наклалося усе одне на одне. Повторюся, гра інформативна, повернемося до Києва і усе проаналізуємо. Є помилки, які потрібно усунути – і в обороні, і в атаці, і під час переходу від однієї фази до іншої. Звісно, прикро за дві попередні зустрічі, коли ми поступалися не по грі. Якби ми взяли якісь очки, психологічно було б легше, і, можливо, сьогоднішня гра склалася б по-іншому.

Тепер продовжимо підготовку у Києві, у нас ще є два місяці до поновлення чемпіонату України – є час, щоб виправити всі недоліки у грі. Коли граємо із суперниками свого віку, нам на помилки вказують, але дуже рідко. А тут отримали значно більше інформації.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група «Дніпро». 4-й тур

«Дніпро» - «Динамо» U-158:1 (4:1)

«Динамо» U-15: 35. Ігнатенко, 14. Оруджев, 20. Мазур, 8. Шут, 21. Ставничий (15. Опанасенко, 45), 17. Хрипчук (к) (2. Хацкевич, 56), 3. Мельник (18. Березанський, 36), 9. Демиденко (19. Н. Волошин, 26), 13. Бунчуков (5. Скрипник, 17), 10. Відошевич (7. Попов, 36), 11. Малиш.

Голи: Батагов (2), Маловічко (10), Рубчинський (12, 15), Файдор (46), Кобак (52), Акбанарі (56), Донцов (68) – Н. Волошин (27, з пен.).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер