«Динамо» U-15 провело другий матч на Зимовому Кубку ДЮФЛ

«Динамо» U-15 провело другий матч на Зимовому Кубку ДЮФЛ

Нагадаємо, у групі «Дніпро» «Динамо» представлене командою на рік молодшою (U-15) під керівництвом Євгена Лозинського та Олександра Стужука. Матчі турніру проходять у критому манежі заміської бази «Дніпра». Після перемоги 2:0 у першому поєдинку над дніпровським МДЮСШ, тепер наша команда зустрілася із місцевим УФК. У порівнянні з учорашнім матчем, тренерський штаб провів ротацію у складі, давши можливість зіграти хлопцям, які мали менше ігрового часу.

Звісно, різниця у віці хлопців дещо відчувалася, і перші хвилини динамівцям доводилося справлятися зі стартовим натиском суперника. Але кілька загроз воротам суперника створили і самі. В одному з моментів Ілля Скрипник прорвався до чужих володінь лівим флангом та майстерно закинув м’яч «за комірець» голкіперу: по красивій дузі сфера приземлилася у дальньому куті воріт. Після цього ініціатива вже перейшла до киян. Згодом Скрипник міг відзначитися знову після того, як м’яч йому відкотив Іван Демиденко, але УФК виручив воротар. Голкіпер був безсилий після удару Назара Волошина, але миттю раніше арбітр зафіксував у динамівця офсайд.

Господарі нагнітали ситуацію біля воріт Дениса Ігнатенка переважно після стандартних положень, а наша команда більше діяла на контратаках, причому деякі з них були досить гострими. Для цього було потрібно вчасно вступати у відбір м’яча та швидко переходити від оборони до атаки. За пару хвилин до свистка на перерву динамівці ледь не відзначилися вдруге: після удару головою м’яч метушився по воротарському майданчику, поки його не виніс захисник дніпровців майже з лінії воріт.

Незабаром після початку другого тайму УФК зрівняв рахунок – наші футболісти не встигли за Олександром Зуєвим, який увійшов до штрафного майданчика трохи правіше центру і пробив повз воротаря. У відповідь момент мав Денис Бунчуков, але голкіпер був напоготові. У цілому, на полі було багато боротьби та перевага киян у певних моментах. Хорошого удару завдав Руслан Березанський, але після рикошету ніхто з партнерів не зміг добити його у сітку. Аж до фінального свистка гра продовжувалася на зустрічних курсах. Кілька разів виручав партнерів Ігнатенко. А коли до закінчення матчу залишалося пару хвилин, захисники не встигли за Кирилом Дучевим, який втік на побачення з нашим воротарем та точним ударом вивів свою команду уперед. Ще червону картку встиг заробити Міщенко, який не втримав емоції після того, як суперник проти нього порушив правила.

- У порівнянні з учорашнім поєдинком, сьогодні дали зіграти іншим хлопцям, адже на цей турнір взяли з собою 20 гравців і хочемо, щоб усі мали ігровий час, - прокоментував зустріч тренер Олександр Стужук. – Вік має велике значення – фізично дуже важко грати зі старшими хлопцями кожного дня, але будемо старатися з цим упоратися. Було кілька моментів, які ми не використали. Суперник же свої моменти реалізував, скориставшись нашими помилками. Було багато боротьби, в якій наші хлопці не поступалися – молодці. Наприкінці зустрічі на полі був відкритий футбол. Хлопці побігли уперед і на останніх хвилинах пропустили другий м’яч. У цілому, гравцями ми задоволені, вони стараються, терплять. А те, що є помилки, - ми для того і працюємо, щоб їх усувати. Сподіваємося, з кожним матчем вони робитимуть їх менше і менше.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група «Дніпро». 2-й тур

УФК - «Динамо» U-15 – 2:1 (0:1)

«Динамо» U-15: 35. Ігнатенко, 4. Боль (к), 15. Опанасенко, 16. Базілєєв (14. Оруджев, 36), 21. Ставничий, 8. Шут (2. Хацкевич, 36), 3. Мельник (18. Березанський, 36), 5. Скрипник (13. Бунчуков, 36), 19. Н. Волошин (23. Міщенко, 46), 9. Демиденко (10. Відошевич, 32), 11. Малиш (7. Попов, 42).

Голи: Зуєв (39), Дучев (68) – Скрипник (11).

Вилучений: Міщенко (70).

Нагадаємо, свій наступний матч на Зимовому Кубку ДЮФЛУ «Динамо» U-15 проведе завтра, 4-го лютого, проти полтавської ДЮФШ ФК «Ворскла». Початок зустрічі о 16.00.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер