«Динамо» U-15: непростий весняний старт

«Динамо» U-15: непростий весняний старт

Тож «Динамо» U-15 також розпочало весняну частину раніше, ніж це було заплановано календарем змагань.

У перенесеному матчі 13-го туру п’ятнадцятирічні динамівці зіграли внічию з «Дніпром». «Біло-сині» заробили пенальті вже на першій хвилині гри. Чітко реалізувавши удар з 11 метрів, рахунок відкрив Ярослав Надольський. Загалом гра була досить груба – 12 попереджень за 70 хвилин основного часу, два повторних, які перетворилися на вилучення – по одному у складі обох команд. А от голів було небагато – на 15-й хвилині Мудрик відновив паритет. Нічийний рахунок протримався до завершення матчу.

ДЮФЛУ. Вища ліга. Група 2. 13-й тур

09.04.2016. Київ. ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського

«Динамо» (Київ) - «Дніпро» (Дніпропетровськ) – 1:1 (1:1)

Склад «Динамо»: Моргун, Пінчук, Буценко, Дмітров (Лісовик, 63), Білик (Біловар, 55), Гуров (к), Надольський, Михайленко (Крук, 52), Духота (Єфіменко, 44), Дероган, Шулянський.

Голи: Надольський (1, з пенальті) – Мудрик (15).

У середу підопічні Олександра Ситніка у матчі 15-го туру приймали полтавську «Ворсклу». В цій грі «Динамо» U-15 здобуло свою першу весняну перемогу у ДЮФЛУ, та ще й з розгромним рахунком. Ще до перерви у воротах гостей відзначилися Дмитро Єфіменко та Геннадій Крук, а у другому таймі розгром довершили Микола Михайленко та Роман Лісовик. Натомість ворскляни зуміли забити у ворота Валентина Моргуна лише одного разу.

ДЮФЛУ. Вища ліга. Група 2. 15-й тур

13.04.2016. Київ. ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського

«Динамо» (Київ) - «Ворскла» (Полтава) – 4:1

Склад «Динамо»: Моргун, Біловар, Дмітров, Пінчук (Буценко, 45), Білик, Гуров, Крилов (Михайленко, 30), Надольський (Шевченко, 45), Єфіменко (Духота, 25),  Крук (Лісовик, 36), Шулянський (Пахарина, 45).

Голи: Єфіменко (20), Крук (35), Михайленко (41), Лісовик (70).

З таким самим рахунком, 4:1, у суботу юні динамівці на домашньому полі у районі Нивки впевнено розібралися і з кременчуцьким «Кременем». Цього разу перемогу «біло-синім» принесли голи Миколи Михайленка, Артема Шулянського, Ярослава Надольського та Дениса Білика.

Результати перших весняних турів підсумував старший тренер «Динамо» U-16 Олександр Ситник:

- До весняної частини сезону ми ввійшли трохи важкувато, оскільки перша гра з «Дніпром» була непроста. Наш гравець отримав другу жовту карточку, і більшу частину матчу ми грали у меншості. Не може не впливати на команду і той факт, що зараз ми проводимо матчі через кожні два-три дні. Для хлопців цього віку грати у такому насиченому графіку поки непросто, оскільки матчі забирають чимало фізичних сил. Десь накопилася втома. Результат є, але щодо гри – хотілося би більшого.

Травнева пауза у матчах ДЮФЛУ для нас не стане проблемою, адже у нас ще є чемпіонат Києва. Будемо заповнювати паузу матчами першості міста, адже вона розпочалася ще 9 квітня, якщо я не помиляюся. А ми ще не провели в ній жодної зустрічі. Тож ці ігри будуть перенесені на травень. Крім того, на 14 травня перенесено наш поєдинок ДЮФЛУ проти «Шахтаря», це стосується лише команд U-15, а U-17 зустрінуться в кінці травня. Тож матчів у нас багато, будемо їх суміщати з тренувальним процесом.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер