«Динамо» U-15 бореться за перше місце в групі на Зимовому Кубку ДЮФЛ

«Динамо» U-15 бореться за перше місце в групі на Зимовому Кубку ДЮФЛ

Вісім учасників були поділені на дві групи, матчі яких проходять у манежі динамівської бази в Кончі-Заспі та на полях у Щасливому. Нагадаємо, що турнір проводиться серед футболістів 2001 року народження, а «Динамо» представлено академічною групою на рік молодшою - 2002 року народження. Під керівництвом Олександра Ситника (на фото) та Володимира Самборського наша команда змогла пробитися до фінальної стадії, де вже провела два матчі групового етапу.

Спочатку динамівці з рахунком 4:1 впевнено переграли ФК «Львів», а потім перемогли київську ДЮСШ-15 2:0. 11 березня 15-річні футболісти в заключному матчі групового етапу розіграють перше місце у групі із запорізьким «Металургом», який також здобув дві перемоги та набрав шість очок.

Вирішальні матчі Зимового Кубка ДЮФЛ пройдуть у неділю, 12 березня, після цього команда U-15 отримає два вихідних, а з 15 березня розпочне планові тренування. Середа та неділя за графіком вихідні дні, а по суботах будуть проводитися контрольні ігри.

Найближча з них відбудеться вже наступної суботи, й у ній будуть задіяні футболісти, які мали недостатньо ігрової практики в турнірі.

Свій перший офіційний поєдинок у весняній частині сезону «Динамо» U-15 проведе 1 квітня на виїзді проти полтавської «Ворскли» в рамках перенесеного 11-го туру.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер