«Динамо» U14 візьме участь у турнірі Utmost Cup у Вінниці

«Динамо» U14 візьме участь у турнірі Utmost Cup у Вінниці

На ньому буде представлене і київське «Динамо» командою під керівництвом тренерів Сергія Беженара та Євгена Лозинського. Для дитячих команд цей турнір стане важливою складовою підготовки до весняної частини еліт-ліги ДЮФЛУ.

У змаганнях цієї вікової категорії візьмуть участь 24 команди, поділених на 6 груп по 4 у кожній. Крім нашої команди серед учасників турніру вінницькі «Прем'єр-Нива» й «Блохіна та Бєланова», «Шахтар» (Донецьк), «Карпати» (Львів), «Чорноморець» (Одеса), «Ворскла» (Полтава), «Волинь» (Луцьк), харківські ФК «Метал» та «Арсенал», житомирське «Полісся», «ВІК-Волинь» із Володимира-Волинського, ФШ «Миколаїв», «Кремінь» (Кременчук), «Барса» (Суми), «Азовсталь» (Маріуполь), київські «Атлет», «ОК ім. І. Піддубного», Арсенал», ДЮСШ-15, «Чемпіон» та «Зміна-Оболонь», чернігівська «Чайка» та «Прикарпаття» з Івано-Франківська.

«Динамо» потрапило до групи «B» разом із луцькою «Волинню», «Барсою» із Сум та житомирським «Поліссям». Матчі групового етапу відбудуться 10-го та 11-го березня. У перший ігровий день динамівці зустрінуться з «Волинню» (початок о 10.30) та «Барсою» (початок о 16.40), а у другий поміряються силами з «Поліссям» (початок о 12.30).

За регламентом залежно від зайнятого місця команди потраплять до чвертьфіналу чи гратимуть у стикових поєдинках за нижчі місця. Переможці чвертьфіналів вийдуть до півфіналу, а згодом у вирішальних матчах буде визначено переможця та розподілені підсумкові місця.

Матчі пройдуть на відкритому полі СК «Нива» та новозбудованому полі Палацу дітей та юнацтва зі штучним покриттям. Команди гратимуть на полі стандартного розміру у форматі 10 польових гравців +воротар. Матчі триватимуть два тайми по 30 хвилин.

Прямі відеотрансляції деяких матчів турніру відбудуться на офіційній сторінці Vinnytsia Football Cup у соціальній мережі Фейсбук. Результати матчів усіх учасників змагань будуть доступні на сайті Вінницької Асоціації дитячого футболу.

Нагадаємо, у турнірі Utmost Cup (Vinnytsia Football Cup) вже брала участь команда динамівців U15 (футболісти 2006-го року народження), які змагалися з на рік старшими суперниками та в підсумку посіли друге місце.

Слідкуйте за матчами та результатами виступів динамівців на офіційному клубному сайті!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер