«Динамо» U14 вийшло до фіналу турніру «Перша столиця»

«Динамо» U14 вийшло до фіналу турніру «Перша столиця»

На турнірі представлені команди U14, ті, яким належить восени дебютувати у ДЮФЛУ. Наразі це команди, складені з гравців 2007 року народження.  Традиційно у цьому турнірі бере участь київське «Динамо». Торік 14-річні динамівці здобули перемогу на турнірі, здолавши у фіналі донецький «Шахтар» з рахунком 2:0.

Цього року «гірники» не беруть участь у турнірі, проте вистачає інших сильних та цікавих суперників.

Турнір складається з двох груп по чотири команди, які на першому етапі грають кожна з кожною. Далі одразу фінали, де переможці груп змагаються за головний приз, команди, які посіли другі місця – за третє місце на турнірі і так далі.

Динамівці потрапили до групи А разом із запорізьким «Металургом», полтавською «Ворсклою», а також дніпровською «Академією футболу Ротаня і Зозулі». В іншому квартеті зібралися «Дніпро», «Карпати», «Арсенал» (Харків) та «Барса» (Суми).

У стартовому поєдинку підопічні Сергія Беженара та Євгена Лозинського завдали нищівної поразки полтавській «Ворсклі» з рахунком 8:0.

У другому турі так само легко та переконливо перемогли запорізький «Металург» - 6:1. При цьому «Ворскла» та «Металург» також здобули по перемозі, досить впевнено обігравши «Академію футболу Ротаня і Зозулі».

За регламентом за рівності очок у першу чергу до уваги беруться матчі між собою, тому «Динамо» за будь-яких умов, навіть фантастичних умов – поразки від аутсайдерів у завершальному турі,  вже після двох турів забезпечило собі перше місце в групі й, відповідно, путівку до головного фіналу за перше місце на турнірі. Утім, у третьому турі все одно дива не сталося - ще одна перемога «Динамо» з рахунком 8:0. 

Група А. 

1. Динамо – 9 очок, м’ячі – 22:1

2. Металлург (З) – 6 очок, м’ячі – 6:6

3. Ворскла – 3 очки, м’ячі – 4:12

4. Академія футболу Ротаня і Зозулі – 0 очок, м’ячі – 1:14.

У фіналі турніру динамівці зустрінуться з переможцем групи Б – командою ДЮФШ «Дніпро», яка теж виграла всі свої три матчі з загальною різницею м'ячів 12:1. Гра розпочнеться у суботу о 12:00 та буде транслюватися у прямому ефірі на нашому клубному каналі в YouTube. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер