Динамо U-14 та U-13 зіграли товариські матчі зі збірною Литви U-14

Динамо U-14 та U-13 зіграли товариські матчі зі збірною Литви U-14

Цього разу на дитячу базу, що на Нивках, завітала збірна Литви (футболісти 2005-го року народження). Спочатку планувалося, що в рамках дружньої зустрічі гості двічі зіграють зі своїми однолітками – командою «Динамо» U-14 під керівництвом Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського, але потім було вирішено дати можливість відчути на собі силу суперника молодшим вихованцям школи – гравцям 2006-го року народження, яких очолюють Павло Чередніченко та Олександр Стужук.

Перший матч, що відбувся в середу, 20-го березня, завершився перемогою господарів з рахунком 2:1. У першому таймі відзначився Могилевець після флангового проходу та передачі Зоренка. Після перерви в одному з моментів не розібралися наші захисники та воротар, у результаті чого кияни пропустили. Але не зупинилися і досягли свого: після подачі стандартного положення удару поворотах завдав Федоренко, і після рикошету від захисника м’яч залетів у ворота. Окрім згаданих, у нашої команди було ще достатньо моментів, але забити більше не вдалося.

- По грі команда суперника мені сподобалася, у них хороший рівень, - відзначив після матчу тренер Олексій Дроценко. – Є цікаві хлопці, які відповідають рівню збірної своєї країни. Гра вийшла бойовою, не можу сказати, що ініціативою володіли лише ми – це відбувалося поперемінно, просто у нас було трохи більше моментів, частину з них ми реалізували. Грали два тайма різними складами, давши можливість узяти участь у поєдинку всім хлопцям. Це була цікава гра, яка увійшла до плану підготовки до відновлення першості України та турніру в Туреччині.

Наступного дня, 21-го березня, литовці зіграли з динамівцями на рік молодшими та перемогли їх 4:1.

- Грою ми залишилися задоволеними, діяли хлопці добре, - поділився враженнями тренер Олександр Стужук. – Просто відчувалося, що суперники на рік старші. Було багато боротьби, ми не реалізували достатньо своїх моментів, зокрема двічі влучили у поперечину. А ось суперник свої шанси використав. Ця команда дійсно відповідає рівню збірної. Ми ж отримали важливу інформацію та ігрову практику, словом, цей матч був для нас корисним у рамках підготовки до чемпіонату міста.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер