«Динамо» U14 стартувало з перемоги на турнірі Utmost Cup

«Динамо» U14 стартувало з перемоги на турнірі Utmost Cup

За регламентом змагань 24 команди розподілені на 6 груп по чотири учасники в кожній. «Динамо» потрапило до групи «B» разом із луцькою «Волинню», «Барсою» із Сум та житомирським «Поліссям». Кожен матч складається з двох таймів по 30 хвилин, грали команди на полі стандартного розміру у форматі 10 польових гравців +воротар.

У перший ігровий день наша команда провела два поєдинки. Зранку кияни зустрілися з луцькою «Волиню» та впевнено перемогли суперника з рахунком 5:0. Розпочавши з перших хвилин поєдинок доволі активно, наша команда затиснула суперника на його половині поля, і за перші 10 хвилин матчу могла забити щонайменше чотири рази. Але жодного із цих перспективних моментів реалізувати не вдалося. Динамівці відкрили рахунок лише на 10-й хвилині, коли після флангової передачі відзначився Редушко.

Другого забитого м’яча довелося чекати недовго – лише вісім хвилин. Цього разу забив Попов після майстерних індивідуальних дій. А згодом до великого рахунок довів Човгаленко. Він виграв єдиноборство із суперником, підібрав м’яч та дальнім ударом вразив ціль з-за меж штрафного майданчика. З тим команди і пішли на перерву.

У другому таймі гра за великим рахунком не помінялися, динамівці володіли м’ячем, мали відчутну перевагу та створювали вдосталь небезпечних моментів біля чужих воріт. Тож четвертий забитий м’яч став цілком логічним: Човгаленко продемонстрував свої технічні дані, обігравши на фланзі двох суперників та пробив точно в дальній кут воріт, оформивши дубль. А остаточний рахунок встановив Варивода, який вийшов на заміну та відзначився після стандартного положення та подачі до штрафного майданчика суперника.

- Загалом ми провели гру впевнено, перегравали суперника в багатьох компонентах, - зазначив після матчу тренер «Динамо» U14 Євген Лозинський. – Оскільки ввечері нам належить провести ще одну гру проти «Барси» із Сум, у перерві ми зробили заміни, щоб дати деяким хлопцям відпочити.

Цей турнір ми розглядаємо як підготовку до другої частини чемпіонату України еліт-ліги ДЮФЛ, тому під час матчів награємо нові схеми, пробуємо нові взаємодії. До нас приєдналися нові хлопці, тож хочеться, щоб вони якомога швидше влилися у колектив, зрозуміли наші вимоги та особливості гри, яку хочемо бачити. Тож у плані підготовки цей турнір дуже хороший.

Щодо умов, ми грали на полі хорошої якості, щоправда, трохи нестандартному за розміром по ширині. Але воно нове та сучасне. Також нас влаштовує проживання та харчування, тож жодних нарікань немає. Лише погода трохи підводить: снігу немає, але температура повітря біля 0 градусів – це доволі прохолодно.

Utmost Cup. Група «В». 1-й тур

«Динамо» – «Волинь» – 5:0 (3:0)

«Динамо»: 1. Сьомка, 14. Михайленко (5. Варивода, 48), 3. Білий (13. Мангер, 48), 4. Дехтяр (2. Рибак, 46), 26. Кравченко (21. Дорошенко, 31), 6. Човгаленко (22. Макаров, 45), 10. Драган (18. Озимай, 43), 8. Попов (к), 16. Букатий (17. Бондар, 31), 7. Ільченко (16. Букатий, 47), 11. Редушко (20. Бурлаков, 46).

Голи: Редушко (10), Попов (18), Човгаленко (25, 45), Варивода (48).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер