«Динамо» U-14 – срібний призер ДЮФЛУ сезону 2017/2018

«Динамо» U-14 – срібний призер ДЮФЛУ сезону 2017/2018

Напередодні донетчани з аналогічним рахунком обіграли одесський «Чорноморець».

Відзначимо, що в матчі за третє місце, який відбувся перед фінальним поєдинком, «Карпати» поступилися «Чорноморцю» 0:1.

Для команди Андрія Фартушняка та Олександра Стужука гра з перших хвилин складалася непросто. Після кількох атак у виконанні киян «гірники» провели гострий випад, який завершився ударом по воротах Ісаченка, на щастя – трохи невлучно.

У середині першого тайму, мабуть, найреальнішу нагоду відзначитися мав Царенко, який протягнув м’яч до штрафного майданчика та наважився на удар – м’яч прийняла на себе поперечина! Ще через хвилину на перспективній позиції опинився Горбач, але у боротьбі із двома захисниками, які вчасно встигли, щоб завадити нашому нападнику, не зміг завдати достатньо сильного удару. Не використали кияни ще кілька хороших нагод, але продовжували нагнітати ситуацію біля воріт «Шахтаря».

Яким дивом той же Горбач не влучив у сітку після сольного проходу Мельниченка, мабуть, залишилося загадкою для нього самого. Відразу після цього вже «гірники» не використали забійний момент – м’яч прокотився у сантиметрах від дальньої стійки. А коли вже йшов компенсований до першого тайму час, арбітр у досить спірному моменті побачив порушення правил у боротьбі Глущенка із нашим футболістом і призначив пенальті. Вирок чітко реалізував Лосенко.

Дебют другого тайму залишився за донеччанами, але ненадовго. У схожому моменті з призначенням пенальті на газоні опинився вже динамівець Горбач. Але арбітр замість пенальті показав нашому гравцю попередження за симуляцію. У «Шахтаря» було лише кілька більш-менш хороших гольових можливостей: в одному моменті футболіст суперника пробив невлучно, а в іншому надійно зіграв Ісаченко. Нейтралізував наш воротар і вихід «гірника» віч-на-віч із собою.

У середині тайму кияни перехопили ініціативу та досить небезпечно виконали кутовий удар, але Мельниченко головою послав м’яч вище поперечини. Після ще одного кутового пробити по воротах намагався Фернандо, на добиванні був готовий зіграти Філатов, але його на мить випередив воротар. А ще Березинець, щойно вийшовши на заміну, отримав м’яч, підготувався до удару, але вийшло невлучно.

ДЮФЛУ (U-14). Фінал

22.06.2018. Щасливе. Стадіон «Княжа-Арена». 200 глядачів

«Динамо» - «Шахтар» – 0:1 (0:1)

«Динамо»: 1. Ісаченко, 16. Слесар, 13. Чубатий, 7. Філатов, 2. Єременко, 4. Ганжола, 5. Царенко, 18. Мельниченко, 8. Александров (3. Березинець, 57), 21. Поліщук (20. Фернандо, 45), 11. Горбач.

«Шахтар»: 1. Барченко, 2. Чуйко (к), 3. Христенко, 4. Савченко, 5. Булеза, 6. Лосенко, 7. Пушнарьов (16. Мелелевський, 59), 8. Глущенко (14. Удод, 48), 18. Яременко (9. Мурадян, 38), 10. Сигеєв (17. Пухтесо, 31), 11. Борисенко (15. Рослутько, 60+1).

Гол: Лосенко (30+1, з пен.).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер