«Динамо» U14 посіло перше місце у другому етапі турніру do it better challenge (ВІДЕО)

«Динамо» U14 посіло перше місце у другому етапі турніру do it better challenge (ВІДЕО)

У ньому також беруть участь ще два клуби - берлінська «Герта» і московський ЦСКА. У четвер відбувся другий тур, для якого три завдання обирала «Герта».

Перша вправа полягала у тому, щоб пожонглювавши м'ячем, зупинити і зафіксувати його на шиї протягом 2-х секунд, потім знову продовжити жонглювати і повторювати те ж саме. Потім так званий «тест п'яти торкань»: жонглювання м'яча підйомом, стегном головою, потім стегном і підйомом іншої ноги, знову поміняти ногу і повторити. Третє завдання було направлено на розвиток координації та спритності, і виявилося найбільш важким: потрібно було жонглювати звичайним футбольним м'ячем, підкидаючи при цьому тенісний м'ячик.

Із динамівців був задіяний один футболіст 2007-го року народження і двоє - 2006-го р.н. Першу вправу виконував Богдан Попов, другу - Віталій Сумка, а третю - Ярослав Кузьменко.

Конкуренція була дуже високою, і за підсумками змагань «Динамо» посіло перше місце, Балтійська футбольна школа - друге,  ЦСКА - третє, і «Герта» - четверте. Причому різниця між зайнятими місцями становила всього один-два бали.

- Головне - це не перемога, а те, що ми усі виходимо на зв'язок, заводимо спілкування між клубами і налагоджуємо нові знайомства, - зазначив після змагань тренер «Динамо» U14 Павло Чередніченко. - Приємно, що хлопці можуть бачити один одного, отримувати нові емоції і враження, а також спілкуватися, в тому числі, і англійською мовою. Також в окремому чаті тренери мали можливість поговорити між собою.

Відзначимо, що наступний етап турніру do it better challenge відбудеться через тиждень, цього разу вправи для трьох завдань буде вибирати ЦСКА.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер