«Динамо» U14 - лідер третього етапу турніру do it better challenge (ВІДЕО)

«Динамо» U14 - лідер третього етапу турніру do it better challenge (ВІДЕО)

У ньому також беруть участь ще два клуби - берлінська «Герта» і московський ЦСКА. Для третього туру завдання вибирали росіяни.

Під час першої вправи гравець мав стояти обличчям до стіни на відстані метра від неї, поруч із ним - фішка. За хвилину потрібно було якомога більше разів ударити м'яч об стіну, розвернутися і прийняти його з іншого боку від фішки. Також враховувалася різноманітність видів прийому м'яча і технічне виконання.

Друге завдання полягало в жонглюванні м'ячем певним чином, яке називається «дев'ятка»: три рази поспіль підйомом, три рази стегном і три рази задіявши підошву, причому повторювати це потрібно було обома ногами по черзі.

Третя вправа - підйом м'яча з підлоги будь-яким способом, причому вони не повинні повторюватися, потім довести його до торкання головою і знову опустити вниз. Тут також оцінювалася технічна складність. Був присутній і стресовий фактор, адже у того, хто виконував, по суті, не було права на помилку.

У динамівців перше завдання виконував Лука Лемішко, друге - Максим Грищенко, а третє - Федір Задорожий.

Як і в минулому турі, динамівці впоралися найкраще і посіли перше місце. За підсумками трьох турів другу і третю позиції поділили Балтійська футбольна школа і «Герта», а четвертим став ЦСКА.

Відзначимо, що четвертий, заключний етап турніру do it better challenge відбудеться за тиждень, цього разу вправи буде вибирати Балтійська футбольна школа.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер